Milyen most a kedved?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 10:49
A kérdező szavazást indított:
Majd kicsattanok ezen a szép napon!
Elmegy, szokásos
Rossz
Mindenki b...a meg!
51 szavazat
1/11 anonim válasza:
Irodalomból egy 40 kérdéses kérdőívet kaptam délutánra, gazdaságiból meg 2 oldalt kell leírnom, szintúgy mára, és még jön majd 5 feladat:) Ezek után kitalálhatod:)
4/11 anonim válasza:
Kicsit feszült vagyok, amúgy elmegy.
5/11 anonim válasza:
Boldog vagyok, süt a nap, home office-ban vagyok, izgatottan várom a fitnesz ruhámat, amit tegnap rendeltem. :)
6/11 anonim válasza:
szar mert nem tudom kiverni a legutóbbi pasit a fejemből, sajnos nem kellettem neki:( nézegetem a képét és sírok mint egy tini, pedig már nagyon régen voltam az...
7/11 anonim válasza:
Sajnos elég pocsék. Az elmúlt pár hét felért egy érzelmi hullámvasúttal, a tegnapi napom például hihetetlenül jól sikerült, viszont ma rossz kedvvel ébredtem. A sportom hosszú évekig biztos pontként szolgált, de sajnos történt egy 's más, és mérlegelnem kell és ezzel ma is szembesülök. Többek közt emiatt is van ennyire rossz kedvem.
9/11 anonim válasza:
Szerencsére most kicsit jobb a kedvem az átlagosnál. :)
Örülök, hogy itt van a hétvége, viszont sokat kell majd a jövő heti dolgozataimra tanulnom.
10/11 anonim válasza:
Most keltem. Nézek ki a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!