Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen most a kedved?

Milyen most a kedved?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 16. 10:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pipa vagyok.

Rendeltem egy dolgot ingyen szállítással. Mire válaszolt az eladó már +5000 ft volt a szállítás, mert a legalább fél éve felrakott, havonta frissítendő hirdetésnél nem vette észre, hogy rosszul van beállítva. Mégis elutaltam neki a pénzt, ma pedig egy másik hasonló dolgot hozott a futár (kb. olyan mintha vettem volna egy iPhone X-et és egy iPhone 4-et kaptam volna).

Az eladó mondta, hogy küldjem vissza neki, majd visszafizeti a szállítási díjat és elküldi a másikat. Mivel nincs kedvem, időm cipelgetni a cuccot, 1 órát állni a postán egy terjedelmes csomaggal a sorban. Így felajánlottam az eladónak, hogy még én fizetek neki, megveszem tőle ezt is csak mondjon egy korrekt árat, mert ez nem olyan jó minőségű, mint a másik. De majd küldje el a másikat is.

Erre a válasza az volt, hogy a másik se fog tetszeni, ha ilyen akadékoskodó vagyok (mert megjegyeztem, hogy amit kaptam felújítandó, így reális árat mondjon). Felhúztam magam, mert úgy érzem egy eladónak ezek után nagyon kedvesnek, segítőkésznek kellene lennie.

2021. ápr. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!