Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az oroszok, angolok vagy...

Az oroszok, angolok vagy arabok a legvadabbak?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 19:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem a roma testvéreinket is idesorolni.
2023. febr. 8. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg brazíl, argentin, mexikói. Talán senkit nem hagytam ki. Csecsenek, bosnyákok még talán.
2023. febr. 8. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Borsodiak.
2023. febr. 8. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:

3

Hajdúk, székelyek :)

Viccet félretéve

2023. febr. 8. 19:19
 5/8 Darius- ***** válasza:

Csecseneket kizarnam, ezek kozul talan a romak. Az angolok nem vadak, csak azt hiszik magukrol ok a vilag kozepe.

A legvadabbak nyilvan azok a népek, melyek a dzsungelben, sivatagban élnek és nem érintkeznek a civilizacioval.

2023. febr. 8. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Definiáld, kérlek, a "legvadabb" kifejezést.
2023. febr. 8. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam egy legendát, hogy a szicíliai maffiózóktól még a muszlim terroristák is félnek, mert a szicíliai maffiózók még a terroristáknál is kegyetlenebbek. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de az tény, hogy a szicíliában, ahol ezek a maffiózó körök élnek, nincsenek terrorcselekmények.

Csecsenek azért durvák, mert már 14 éves koruktól fogva katonának nevelik a fiúkat, most is 10 ezrek várják, hogy VÉGRE csatlakozhassanak az ukrán háborúhoz. Nemrégiben néztem egy rövid portré filmet oroszul a csecsen katonákról: azért olyan veszedelmesek és bátrak a harctéren, mert a filozófiájuk az, hogyha Allah azt akarja, hogy ott a harctéren elveszítsék az életüket, akkor ők elfogadják Allah akaratát és bátorsággal meghalnak, ha Allah nem akarja, hogy meghaljanak, akkor meg nem fognak. Szóval el tudod képzelni ezt a mély hitet és bátorságot? Illetve ők szent háborúnak tekintik a harcot, hogy megöljék a sátánista, banderista n@ci ukránokat. Szóval ezért szerintem a lista tetején vannak. És a muszlimok is elismerően beszélnek róluk.

A közelkeleteikre is jellemző ez mentalitás, ami a csecsenekre.

Az orosz emberek nem kegyetlenek, de a titkos szolgálatuk filozófiája az, hogy a terroristákkal a terroristák nyelvén kell beszélni, ami azt jelenti, hogy kegyetlen eszközökhöz is folyamodnak, ha terroristákat kell likvidálni, pl. üzenetként elpostázzák a terrorista testrészeit a társainak.

Az ukránok rendkívül kegyetlenek, és sok átlagember, láttam videókat, ahogy keresztre veszítenek orosz katonákat, majd felgyújtják őket élve, megcsonkítják, lepisilik a halott orosz katonákat, hadifoglyok torkát elvágták, vegyi fegyvert alkalmaznak, melyeknek következtében a katona úgy hal meg, mint egy lefújt csótány, tehát súlyos háborús bűnöket követnek el akár átlagos besorozott emberek is és nem csak hivatásos katonák. Ilyen tettetek orosz katonák részéről nem láttam.

Katonáktól azt hallottam, hogy a britt és amerikai katonák azért nem teljesítenek jól most a szomszédban, mert nem szoktak hozzá, hogy az ellenfelük egy másik világhatalom modern hadsereggel. A közelkeleti háborúikban az ellenfél mindig gyengébb volt. Szóval egyes katonák azt mondják (nyugati katonák), hogy a britt és amerikai katonák nem is olyan kemények, mint aminek eddig a világnak mutatták.

2023. febr. 9. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legbrutálisabbak a Mexikóiak. A kártell elkap és megnyúzz élve, megfőznek élve, levágják a végtagjaidat/nemiszerved élve, kihúzzák a végbeled, lehet életben hagynak de megvakítanak. kikötik a kezeid és a lábaid két kocsi után és elindul mindkettő, a levágott fejed elküldik a feleségednek/anyádnak, a gyerekeket is megölik, lehet előtte megerőszakolja aztán élve elégetik. A cjng kártell még kannibalizálja is az embereket, az a beavatás hogy enni kell egy megölt áldozatból, és még sorolhatnám.
2023. febr. 9. 02:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!