Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az introvertált erős, vagy...

Az introvertált erős, vagy gyenge személyiség?

Figyelt kérdés

Az introvertáltnak ha problémái vannak, magában akarja megoldani és nem kér segítséget. Ellenben az extrovertált sok embernek elmondja a gondjait.

Az introvertáltnál egy állandó, folyamatos bántalmazás nem derűl ki, mert az introvertált nem közli és nem kér segítséget. Magában örlődik és még kárt sem tesz magában, mert előre átgondolja a tette következményét és nem teszi meg, így nincsennek intő jelek, hogy valami nincs rendben.

2023. febr. 7. 11:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Az hogy valaki introvertált vagy extrovertált az lényegében nem függ össze.

Az más kérdés, hogy a gyenge személyiségek gyakran takaróznak az intravertáltságukkal.

2023. febr. 7. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól,hogy valaki introvertált,még nem hülye. Ha van lehetősége segitséget kérni,akkor kér. Az introvertáltság nem azt jelenti,hogy nem kommunikálsz. Meg azt se,hogy egy süketnéma cselekvésképtelen ember vagy,aki bezárkózik a 4 fal közé.
2023. febr. 7. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

A félelem nem egyenlő az introvertáltsággal.

Én is introvertáltnak gondolom magam mégis volt, hogy úgy leordítottam a kolléga nőmet hosszú idő után, hogy még csak a főnök is lesett. Senki nem nézte volna ki belőlem, hogy így ki tudok osztani valakit.

A félelem az lett volna, hogyha meghunyászkodok, elnézem a hülyeségeit, nem merek semmit se szólni és behódolok.

Egy erős ember tudja magáról, hohy erős. Nincs szüksége bizonygatásra.

[link]

2023. febr. 7. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
A személyiségre nem biztos, hogy lehet belőle következtetni. Tapasztalatom szerint az introvertált hagyja, hogy a saját elméje dolgozza fel és oldja meg a problémát, az extrovertált meg kibeszéli és várja mások reakcióját és azokból próbálja kialakítani a megoldást.
2023. febr. 7. 12:34
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Ehhez csak annyit tudok szólni, hogy a gyengeség vagy az erősség értelmezése általában el szokott csúszni a valóságtól. Akinek van elegendő önuralma, fejlettebb érzelmi intelligenciája, az nem kötözködik, nem másokban keresi a hibát, ha életében valami nem úgy működik, ahogyan szeretné - ők az erősek. Ebből kitalálod, kik a gyengék, függetlenül személyiségtípustól, fóbiáktól.

A mindenáron mindent jobban tudók pedig kompromisszumra képtelenek, ők meg általában nárcisztikusok. Ezekről is jó, ha tudsz, mert itt is hemzsegnek.

Vigyázz magadra!

2023. febr. 7. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem erős, mindenképp erősebb mint egy extrovertált személyiség.
2023. febr. 7. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyzettől függő, de inkább a maga módján pont, hogy erős.
2023. febr. 7. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom döntse el mindenki magának.

Én teljes mértékben immunis vagyok mások bántó kritikáira. Értsd meleg, zsidó, de csúnya vagy….stb.

Amig az emberek 90%-a egy idealizált párkapcsolat képet kergeti én ezt leszarom.

Gyakorlatilag csak magammal foglalkozom.

Sosem érdekelt, hogy mások mit gondolnak rólam.

Teljesen mind 1 hogy, az most pozitív vagy negatív.

Pedig mondták már azt is hogy Jó pasi vagyok.

Munkahelyen gyakorlatilag minimális a kommunikációm.

Mondjuk azt érdekes volt megfigyelnem hogy még mások rendszer szerűen tönkre vágjak a saját életüket.

Értsd alkoholista lesz, eladósodik, szar kapcsolatban vergődik vagy már eleve elválik.

Addig nekem olyan gondjaim vannak hogy AEG hűtőt vegyek vagy inkább LG-t.

Mikor vegyek majd uj telefont meg mikor jelenik meg a PS5 Pro.

Ja igen tudom bizonyára nekem a rosszabb. Persze persze.

2023. márc. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!