Az introvertált erős, vagy gyenge személyiség?
Az introvertáltnak ha problémái vannak, magában akarja megoldani és nem kér segítséget. Ellenben az extrovertált sok embernek elmondja a gondjait.
Az introvertáltnál egy állandó, folyamatos bántalmazás nem derűl ki, mert az introvertált nem közli és nem kér segítséget. Magában örlődik és még kárt sem tesz magában, mert előre átgondolja a tette következményét és nem teszi meg, így nincsennek intő jelek, hogy valami nincs rendben.
Az hogy valaki introvertált vagy extrovertált az lényegében nem függ össze.
Az más kérdés, hogy a gyenge személyiségek gyakran takaróznak az intravertáltságukkal.
A félelem nem egyenlő az introvertáltsággal.
Én is introvertáltnak gondolom magam mégis volt, hogy úgy leordítottam a kolléga nőmet hosszú idő után, hogy még csak a főnök is lesett. Senki nem nézte volna ki belőlem, hogy így ki tudok osztani valakit.
A félelem az lett volna, hogyha meghunyászkodok, elnézem a hülyeségeit, nem merek semmit se szólni és behódolok.
Egy erős ember tudja magáról, hohy erős. Nincs szüksége bizonygatásra.
Ehhez csak annyit tudok szólni, hogy a gyengeség vagy az erősség értelmezése általában el szokott csúszni a valóságtól. Akinek van elegendő önuralma, fejlettebb érzelmi intelligenciája, az nem kötözködik, nem másokban keresi a hibát, ha életében valami nem úgy működik, ahogyan szeretné - ők az erősek. Ebből kitalálod, kik a gyengék, függetlenül személyiségtípustól, fóbiáktól.
A mindenáron mindent jobban tudók pedig kompromisszumra képtelenek, ők meg általában nárcisztikusok. Ezekről is jó, ha tudsz, mert itt is hemzsegnek.
Vigyázz magadra!
Nem tudom döntse el mindenki magának.
Én teljes mértékben immunis vagyok mások bántó kritikáira. Értsd meleg, zsidó, de csúnya vagy….stb.
Amig az emberek 90%-a egy idealizált párkapcsolat képet kergeti én ezt leszarom.
Gyakorlatilag csak magammal foglalkozom.
Sosem érdekelt, hogy mások mit gondolnak rólam.
Teljesen mind 1 hogy, az most pozitív vagy negatív.
Pedig mondták már azt is hogy Jó pasi vagyok.
Munkahelyen gyakorlatilag minimális a kommunikációm.
Mondjuk azt érdekes volt megfigyelnem hogy még mások rendszer szerűen tönkre vágjak a saját életüket.
Értsd alkoholista lesz, eladósodik, szar kapcsolatban vergődik vagy már eleve elválik.
Addig nekem olyan gondjaim vannak hogy AEG hűtőt vegyek vagy inkább LG-t.
Mikor vegyek majd uj telefont meg mikor jelenik meg a PS5 Pro.
Ja igen tudom bizonyára nekem a rosszabb. Persze persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!