Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mièrt olyan veszekedösek,...

Mièrt olyan veszekedösek, baratsagtalanok es rosszindulatuak a magyarok?

Figyelt kérdés
Nyugaton elek, keves a kapcsolatom a magyar emberekkel, de feltünt ez. Es föleg ezen a websiten. Ilyent Nyugaton nem tapasztaltam.

#magyar #veszekedös #Anglia, Nemetorszag, Ausztria, Hollandia, Svedorszag, USA, Svajc, Kanada
2023. febr. 6. 07:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez egy összetett probléma, a fent leírt okok (oktatás, nevelés, mostani kormány, történelem) mind közrejátszanak.

Ami még nagyon feltűnő, hogy a magyarok profi szinten űzik a kifogáskeresést, mellébeszélést és fölényeskedést, és borzalmasan önbizalomhiányos és frusztrált a többség.

2023. febr. 10. 15:24
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
En vendeglatozok es a vendegek nagy resze kulfoldi.. hat mi oket nem birjuk. A magyarokhoz kepest olyan lassu, bamba, bunko, hangos, koszos az osszes kb es jattolni is kevesebbet szoktak joval mint a magyarok. Beall az ut kozepere.. szarnak ra h nem fer el a tobbi vendeg meg szemelyzet. Ha szolsz se all arebb. Nalunk valahogy nincs szemelyes ter, aura. Az asztalnal meg tok trehanyul, dzsuvasan esznek. Dehat el kell viselni mert a magyaroknak nincs penze ilyesmire
2023. febr. 10. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
12: a jattolás azért nem menő a külföldieknél mert megszokták hogy a pincéreket jól megfizetik otthon. Én nyugaton élek már 18 éve, sehol nem szokás borravalózni. Max az amerikai meg a keleti turisták szoktak.
2023. febr. 14. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
En chef helyettes vagyok, a konyha is kap belole. Felszolgaloknak osszejon igy is napi 15-20 korul a fizu melle (napi 8misis forgalmak melett ez mem olyan sok) nekunk abbol kb 5 esik le fejenkent. Nekem az ugy 40/nap. Ezert nem is mentem meg ki mert ennyibol jol elvagyok
2023. febr. 15. 10:50
 15/23 anonim ***** válasza:
2023. febr. 20. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
6%
A többség csődtömeg, azért. Lelki és testi suicid, örömtelen, irigy roncsok. Még panaszkodnak is. Sok magyarnak mondott valami még a saját hazájának is az ellensége. Tanulni, dolgozni nem akar, de mindenkinél többre tartja magát. A Kádár-rendszerben alakult ez ki. A Horthy-időben mindenki tudta, hol a helye.
2023. aug. 10. 06:32
 17/23 A kérdező kommentje:
De kedves elözö, "meg a sajat hazajanak is az ellensege", te irod, ami nagyon ugy hangzik azok alapjan, amit irsz, hogy te is az ellensege vagy.
2023. aug. 13. 17:25
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
Mindenhol vannak szar emberek, tobbsegben vannak. Rossz magyarokat ismersz 🤷 Aki ilyen azt le kell szarni, elengedni, letiltani barmi. Legyintesz azt mesz tovabb. Ha csak normalisakkal, baratokkal, haverokkal foglalkozol akkor jo minden
2023. aug. 14. 00:33
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

18: igen, mindenhol van jó és rossz, de az arány nem mindegy. Elég csak végigmenni nyitott füllel az utcán ill. tömegközlekedésen hogy az ember egy mintát kapjon arról hogy az adott közösség tagjai hogyan viszonyulnak egymáshoz. Elkapott telefonbeszélgetések pedig a családi viszonyokról adnak infót olyanokról akik nincsenek az ismerettségi köreidben.

50+ országban jártam, 4 -ben éltem hosszútávon, és meg kell hogy mondjam, óriási különbségek vannak országról országra, nem csak arról van szó hogy milyen körökben mozog az ember.

Angol, német, francia felsőmmel szerencsém van, sok helyen értem a helyi beszédet, de egyéb helyeken a testbeszéd és a hangsúly is nagyon árulkodó.

Nem csak magyarban gáz a helyzet, de eléggé a sor alján van kultúra szempontjából.

2023. aug. 14. 09:17
 20/23 anonim ***** válasza:
74%

Egyetértek, a magyaroknál nagyon de nagyon megromlott valami, főleg az utóbbi pár évben érződik egyre erősebben. Nekem kicsit fura is aki nem látja, vannak páran akik nem akarják látni, pedig áthat már mindent ez. Talán tényleg a külföldi minta lehet a válasz erre, mert aki rálát az arra is rálát hogy mennyire nem normális, ami nálunk folyik. Míg aki csak az országból, neadjisten a közmédiából indul ki, az simán hiheti hogy nincs itt semmi látnivaló, meg hogy "máshol is rosszak az emberek". Pedig ég és föld a különbség!

Szóval a magyarok átlagba se igényességben (magukra és a környezetükre), se egészségben (fizikai és mentális), se hangulatban és a másokhoz való egészséges hozzáállásban nem voltak toppon eddig se. De az a fajta lezüllés ami az utóbbi évek sajátja, az sehol máshol nincs! Gőzerővel robogunk a szakadék felé, és a többség mostanra eszerint él nálunk, már ha életnek lehet nevezni ezt a fajta vegetálást. Meg aztán nálunk hiába nincs háború, hasonló feszültséget és kiszámíthatatlanságot, negativitást, öncélú és felesleges drámát és terrort húz be a hazai politika is napi szinte, meg önti a magyarok nyakába. Közbeszéd és emberellenes tettek formájában is, illetve az árokásással és megosztással végképp.

Szóval ha indokot kéne adnom ennek az egésznek, akkor hazai gazdaság és hazai politika. A többit nem kell részleteznem, aki tudja az ismeri már jól ezt az egészet. Aki pedig tagadja, az a kormány féle alternatív valóságban hisz, és nem is érti amiket írok, vagy egyenesen hazugságnak tartja és lepontozza.

2023. aug. 14. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!