Melyik jelensége(ke)t utáljátok leginkább a facebookon?
Én többek között:
1. Ha egy párnak közös profilja van. Attól még, hogy együtt vannak, két külön ember, a fenébe is! Itt mindig csak arra tudok gondolni, hogy a nő leuralja és teljes kontroll alatt tartja a papucs pasiját.
2. Nem láthatóak az ismerősei. Számomra érthetetlen, ennek mi az oka? Miért titkos, hogy kiket ismer? Ha szégyenli őket, miért jelöli vissza?
3. Nem lehet ismerősnek jelölni. Mert ki a fene ő? Az atyaúristen? :) Az ilyen beképzelt embereket ki nem állhatom.
Aztán még lehetne sorolni...
A közös profil nagyon gáz, szerintem maximum ilyen 70+ idős embereknél értelmezhető ahol mindketten alig értenek a géphez és csak a családi kapcsolattartás miatt vannak fenn "Kovács Józsi és Gizike". Ott megbocsátható. Akinek fiatalon ilyen van (amúgy nem sokkal találkoztam még szerencsére) az tényleg atom gáz.
A rejtett ismerősök szimplán hülyeség, főleg ha a való életben is jól ismerem és tudom kiket ismer, kik a közös ismerősök.
Az hogy valakit ne lehessen jelölni, az nálam egy sokkal érthetőbb dolog, ha jól tudom nálam is úgy van, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhessenek, egyszerű az oka: meguntam a futószalagon érkező arab, kínai, thaiföldi meg egyéb random emberkéket illetve a szexpartnerkeresős kamuprofilokat, akik random bejelölgettek.
Barátaim, azért nincs értelme titkosításnak, mert a Facebook és a Google minden létező információt begyűjt rólatok. Ha használjátok a Messengert, akor minden képetekhez és fájlnévhez hozzáférést adtatok. Ha nem hisztek nekem, olvassátok el az adatvédelmi szabályokat.
Egyszerűen már nem tudunk elrejtőzni, mert saját akaratunkból mindent megadtunk nekik. Ha titkosítani akartok, vegyetek régi nyomógombos telefont, ne használjatok internetet és csak készpénzzel vásároljatok, és vegyetek fel baseball sapkát, FPP2 maszkkal, hogy a biztonsági kamerák szoftverei ne tudjaknak titeket beazonosítani az arcfelismerő programmal.
16
De akkor miért teszed közszemlére? Küld el csak a barátosnédnak priviben, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!