Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy nem bírom ha...

Létezik, hogy nem bírom ha valaki szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok hogyha mondjuk pofára esik a lépcsőn, az mindenkivel előfordul. Hanem azt aki semmit nem képes egyedül csinálni, és egyedül egyszerűen meg a belvárosba se megy be mert a metrót se találna meg egyedül. 20 éves vagyok, és rengeteg ilyen ismerősöm van, velem egyidősek. Mae annyira idegesitenek mikor velük megyek valahova hogy csak én megyek célirányosan, vagy hogy allandoan nekem írnak és hívnak hogy most merre hogy stb.

Nem faluban lakunk, Budapesttől egy fel orara kb, tehát elég sokszor kell bemennünk a városba.

Most realizáltam, hogy egyszerűen nem bírom elviselni az ilyen embereket magam körül?

Ez létezhet, vagy velem van a probléma? Más is ilyen? Csak nem értem, egész életükben kocsival vitték őket ide oda és 20 evesen nem tudják merre kéne megtalalni egy villamost? Ez azert szerintem gaz

2023. jan. 30. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen, létezik. Viszont is létezik, hogy vannak, akik a "nem tudom elfogadni a másikat bármi miatt is" szeméélyeket nem tudja sem elfogadni-, sem megérteni. Empátia: 0.
2023. jan. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!