Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ma élő emberek miért gondolj...

A ma élő emberek miért gondolják hogy nekik már nem kell háborúban részt venni? Csak a jóra gondolnak, és nagyon optimisták. Elfelejtik az egykori családtagjaikat.

Figyelt kérdés
Előbb-utóbb érik egy konfliktus, mivel feszült a világ.
2023. jan. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
30%

#14: Ez biztos nem fog előfordulni. De jó, hogy te is a 10millió biztonságpolitikai szakértő tagja vagy

2023. jan. 28. 22:31
 22/52 anonim ***** válasza:
79%
#19: Akkor miért is nem vagy a fronton, ahelyett, hogy itt írogatsz?
2023. jan. 28. 22:32
 23/52 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, én meg pl. idős embereket oktatok informatikára, elismerésben is részesültem emiatt.

Szóval, nehogy azt hidd, hogy csak a katonák az istenek. Te mikor vonulsz be?

2023. jan. 28. 22:33
 24/52 anonim ***** válasza:
30%
Mert nem kell. Engem ugyan nem visznek sehova, inkább megyek börtönbe, de nem fogok harcolni más hisztije miatt. Ha rajtam múlna, nem lenne háború. Csinálja az, aki nem bír tárgyalni.
2023. jan. 28. 22:46
 25/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért gondolja mindenki hogy a háború egy primitív dolog? Nyilván azért van annyi nato gyalogsági létszám, mert csak etetik őket, hogy majd 5 évente 1x lesz valami helyzet amiben részt kell venni.... A háborús fejlesztésekről meg nem is érdemes említeni semmit.

Az egyszerű azt gondolja leéli a kis 60-70 évét békében, pár évig nyugdíjasként, és ennyi...

2023. jan. 28. 22:51
 26/52 A kérdező kommentje:

Nyomorult lennél Te, akit lehet hogy a családtagok összefogásával és a pénzzel amit összekapartak, átnyomnának téged, egy távoli országba, ahol aggódnál, mikor felkeres a rendőrség. Arra élveznél hogy a bátrabb magyarok helytállnak, Te meg kuksolsz. Tipikus magyar mentalitás.

2023. jan. 28. 22:54
 27/52 A kérdező kommentje:

Legálisan még nem harcolhatunk magyarként, ezért. Várok.

2023. jan. 28. 22:55
 28/52 anonim ***** válasza:
60%
Persze. Amúgy te lennél a Rambo kétszer, csak nem lehet még. Fotelharcos nulla.
2023. jan. 28. 23:08
 29/52 anonim ***** válasza:
73%

"Nem tudom miért gondolja mindenki hogy a háború egy primitív dolog?"

Mondjuk azért, mert nem vagyunk barbárok? Mert rájöttünk arra, hogy sokkal hasznosabb egymást segíteni és szimbiózisban élni, mint egymást ölni és kimeríteni a tartalékainkat? Ha eljönne az apokalipszis, pont az olyanoktól kell félni a legjobban, akik nem hajlandók együttműködni a közösséggel, hanem agresszióval és támadással fel akarják bontani azt.

Egy civilizált társadalomban nincs helye a háborúnak, kompromisszumok vannak (ha te adsz gabonát, én adok olajat). Ez a valóságban természetesen nem ilyen egyszerű, de törekedni kell az együttműködésre.

2023. jan. 28. 23:16
 30/52 anonim ***** válasza:
47%
Én nem a háborútól rettegek, hanem attól, hogy ilyen emberek élnek köztünk.
2023. jan. 28. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!