Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ma élő emberek miért gondolj...

A ma élő emberek miért gondolják hogy nekik már nem kell háborúban részt venni? Csak a jóra gondolnak, és nagyon optimisták. Elfelejtik az egykori családtagjaikat.

Figyelt kérdés
Előbb-utóbb érik egy konfliktus, mivel feszült a világ.
2023. jan. 28. 21:12
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy attól, hogy nekem nem kellett háborúznom, elfelejtettem az őseimet, akiknek igen?
2023. jan. 28. 22:11
 12/52 A kérdező kommentje:

30 éves vagyok, amikor az első Donbass-i törekvés elindult, már akkor tudtam hogy lesz folytatása, mert gyanúsan félbeszakadt az egész, és tessék(csak igazam volt, mivel nem enged egyik nép sem.)

Koromhoz képest több dokumentum filmet, és közvetítést megnéztem háborúkról, főleg a délszláv, és afganisztáni helyzetről, tehát tájékozottabb vagyok mint, más korombeli aki legfeljebb akkor hall ezekről ha bekapcsolja a TV-t.

Megfogtalak a kérdéssel, igaz-e?

2023. jan. 28. 22:20
 13/52 anonim ***** válasza:
79%

A gyakori kérdéseken sok az ilyen kretén, akik arra verik ki, hogy másokat rettegtetnek, másoknak papolnak arról, hogy "jajj, de rossz lesz", meg panaszkodnak.

Az ilyen emberek lelki nyomorékok.

2023. jan. 28. 22:20
 14/52 A kérdező kommentje:

Előfordulhat, hogy még neked, ismét lesz egyenruhád, és a gyerekeid fogják nézni a fotóid.

2023. jan. 28. 22:21
 15/52 anonim ***** válasza:
80%

#14:

Na és ha nem, akkor mi lesz? Akkor szétrúghatjuk a kis vészmadár sejhajod? Mert megérdemelnéd. ^_^

2023. jan. 28. 22:22
 16/52 anonim ***** válasza:
30%
Én csak abban reménykedem, hogy nem vagyunk már ilyen szánalmas, primitív retek csűrhe. Ennyi az egész
 17/52 anonim ***** válasza:
65%

Leszarom a háborút, az én érdeklődési köröm nem ez. Egyes férfiakat egyébként is ez a téma leköt, de még ott se mindenkit.

18/52 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező! Menj háborúzni és ne minket kérj számon!

Ja hogy ahhoz már gyáva vagy!?

2023. jan. 28. 22:25
 19/52 A kérdező kommentje:

Az lesz, hogy élsz míg az egészséged engedi, majd megöregszel. Nincs ebben semmi, viszont felvágni sem tudsz majd nagyon mivel, mert egy katona többet ér, mint egy átlag ember, mivel másokért áldozza be az életét, akik épp egyéb okokból kifolyólag csücsülnek a könyvük előtt, mert mentesülnek a sorozás alól....

2023. jan. 28. 22:27
 20/52 anonim ***** válasza:
76%

Éééédes istenem, de nyomorult a kérdező. Szóval megnéztél pár dokumentumfilmet, szóval a téma mesterének érzed magad, ráadásul arra élvezel, hogy másokat cseszegetsz, hogy féljenek.

Tipikus gyógyegér vagy, aki a saját fejében már haborús hős. Gondolom mesterlövész is vagy, mert játszottál 2 lövöldözős játékkal.

2023. jan. 28. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!