Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is helyes döntés...

Szerintetek is helyes döntés harcolni a szabadságodért?

Figyelt kérdés
Láttam a híradóban kárpátalján hurcolták el az embereket katonának a rendőrök a katonák kevés a létszám na mondom magamban én tuti nem hagynám magam hogy elvigyenek ha tízen jönnek értem akkor sem.
2023. jan. 28. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindent nem tudnál csinálni mert lelőnének a francba
2023. jan. 28. 09:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Apum meséltem, hogy még anno a sorkatonaságnál is volt olyan, hogy 2-3-an néztek valakit a lőgyakorlatkor, hogy csak a céltábla felé forduljon, és nehogy bosszút álljon a magasabb rangúakon.

Egyszeűen annyi agymosott megy neked, hogy fizikailag nem tudsz ellenkezni. Még előtte kell elszökni egy normálisabb országba.

2023. jan. 28. 09:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a baj látod fegyverrel erősek
2023. jan. 28. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Viszont harcolni nem csak erővel és fegyverrel lehet.
2023. jan. 28. 09:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Harcolni nem lenne érdemes mert ilyenkor példát statuálnak pár emberrel. Lehet kikötöznének a sarkon az oszlophoz letolt gatyával (ahogy szokták) és pár ilyen ember láttán eluralkodik a félelem (más már nem mer ellenkezni).
2023. jan. 28. 09:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos
2023. jan. 28. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Azért ez nem úgy működik, hogy jönnek érted és feldobnak a járműre és visznek a háborús zónába civilként. Mivel egy tudatlan/tapasztalatlan kiképzetlen civil sokkal nagyobb veszélyt jelent a saját társaira, mint maga az ellenség. Szóval, ha el is jut oda a világ akkor is először kiképzésre vinnék azt aki amúgy alkalmas rá.

De egyébként a kérdésre válaszolva én nem akarnék ezért az országért harcolni egy percig sem.

2023. jan. 28. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, de még se látok senkit sem harcolni érte.
2023. jan. 28. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdemes. Aki szabadságot akart, az már rég nyigaton van.
2023. jan. 28. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ilyenkor a fotelből mindenki nagy legény, hogy "hát én aztán nem hagynám tök mindegy hányan jönnek nekem!" Aztán igazából, kérdező, meg mindenki más aki ilyen keménynek hiszi magát, ha rád szegeznék a fegyvert és közölnék hogy mész vagy lelőlek, ugyanúgy behúzott fülekkel és farokkal mennél, mint azok akiket a tévében láttál.
2023. jan. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!