Csak szerintem gáz gyerekekről felpakolni képeket Facebookra?
Kisbabák azok ömlesztve. A múltkor egyik ismerősöm közvetlen felrakott egy szülés utáni képet, kb egy darab húscafat látszott. Sokkal jobban felidegesit viszont amikor túlbuzgó anyukák pakolják fel a 4-8 éves gyerekek képeit. Miért kell?
Feleségemet megkérdezem, szerinte 1-2 kép nem gáz, hát szerintem meg rohadtul az.
Kicsit sem visszatartó erő a drága anyukáknak amikor egy pedofil laptopján találnak 20 ezer gyerekfotót? Mi kell még nekik, de komolyan?
Meg az a gyerek egyrészt nem hiszem, hogy beleegyezett, a tudta nélkül közszemlére teszik másrészt majd ha felnő eldönti, hogy szeretne e képet magáról az internetre. Szegény gyerekek mire odaérnek, hogy saját FB, Instagram addigra már több száz fotó kering róluk a neten.
Túlreagálom?
Nem, sokan vinnyogtak már ugyanezért.
Amúgy én nem teszek fel egyetlen képet sem a gyerekemről ezek miatt, de nyilvánvalónak kellene lennie, hogy ez nem csak téged zavar...
3
Igen,mert egy 4 éves nyilván tudja, hogy mibe egyezik bele.. Az ember azt gondolná, hogy a szülő felelősségteljes, elvégre nekik kellene megóvni őket, de nem, nem lehet a szomszéd gyereken több like.
6
Hát ez k*rva sz*r analógia, bocs, de megfordítom: elmegyek lefotózlak random, nem is tudsz róla, lehet pont félmeztelen leszel, aztán ezeket a képeket fogom és feltöltöm mindenhova, még az is lehet, hogy lesz rá valami perverz vevő a darkweben. Kérlek, mond jó szívvel, hogy ez hidegen hagy.
És akkor mi van? Mit tudsz tenni ellene? Az itteni hoborges miatt ezek a szülők nem rohannak és szedik le azonnal a képeket.
Nyilván nem ok a dolog. És?
Egyaltalan nem reagalod tul, egyetertek veled.
De hulyekkel sose vitatkozz, mert a hulyesegben nekik nagyobb a gyakorlatuk es lehuznak az o szintjukre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!