Csak szerintem gáz gyerekekről felpakolni képeket Facebookra?
Kisbabák azok ömlesztve. A múltkor egyik ismerősöm közvetlen felrakott egy szülés utáni képet, kb egy darab húscafat látszott. Sokkal jobban felidegesit viszont amikor túlbuzgó anyukák pakolják fel a 4-8 éves gyerekek képeit. Miért kell?
Feleségemet megkérdezem, szerinte 1-2 kép nem gáz, hát szerintem meg rohadtul az.
Kicsit sem visszatartó erő a drága anyukáknak amikor egy pedofil laptopján találnak 20 ezer gyerekfotót? Mi kell még nekik, de komolyan?
Meg az a gyerek egyrészt nem hiszem, hogy beleegyezett, a tudta nélkül közszemlére teszik másrészt majd ha felnő eldönti, hogy szeretne e képet magáról az internetre. Szegény gyerekek mire odaérnek, hogy saját FB, Instagram addigra már több száz fotó kering róluk a neten.
Túlreagálom?
#8, hát pont, amit írsz, ez a k*rva sz*r analógia, bocs.
Mindenki szívesen lát magáról jól sikerült képet. Ócska képet meg ne rakjon fel senki.
Nem reagálod túl.
Az internet hirtelen robbant be az emberek életébe, nagyon nagy részük sosem tanulta meg tudatosan és biztonságosan használni, legyen szó akár adathalász oldalak kiszűréséről, biztonságis jelszó választásról vagy arról, hogy mit osztanak meg szociális médián.
"Mit tudsz tenni ellene?"
Vannak olyan szervezetek, akik ingyen, gyerek, szülő, nagyszülő szinten oktatják a biztonságos internethasználatot. Ilyen pl. a saferinternet.hu. Lehet terjeszteni, támogatni, előadást szervezni, beállni oktatónak. Szóval vannak lehetőségek.
Én is utálom, hogy mindenféle képet felraknak a gyerekről, a like-okon kívül mi értelme van??
Én küldök róla fotót, annak akinek szeretnék, és ennyi, miért kéne kiposztolni a világhálóra? Mondjuk azt sem értem, mikor anyuka a Facebookon felkoszonto az 1-2-3 éves gyermekét
Én sem szeretem - főleg, amikor félmeztelen! a gyerek -, de ezzel nem tehetek semmit.
A szülő dolga - és melleseg a Nirvana borítóján szereplő már felnőtt pontosan ezért perli a szüleit. Teljesen megértem.
Én sem örülnék, hogyha egy világ látná a nemi szervemet, csak mert apuciék idióták voltak és ebből kaszáltak pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!