Tartozni mindenkinek egy jogosítvány miatt megéri, vagy inkább érdemes nem folytatni?
akkor majd újrakezded elölről és még többet fizetsz. Vezetés nem rakétatudomány.
volt amúgy célja? miért kezdtél bele, ha annyira csóró vagy? Miért nem tanultál, hogy ne bukj meg?
Már hogy a fenébe ne lehetne tanulni forgalmi vizsgára? A forgalmi helyzetek véletlen szerűen alakulnak, de a betartandó szabályok ugyanazok, mint amikből az elméleti KRESZ vizsgán már átmentél. Nagyon is tudsz rá tanulni, hogy milyen helyzetben mit hogyan kell csinálnod, mire milyen sorrendben kell figyelni.
Azzal is tudsz készülni a forgalmi vizsgára, hogy elmész ismerőssel, ő vezet, de te mondod neki, hogy mikor mire figyelsz, milyen döntéseket hozol, ő meg kézi, hogy miket hagytál ki.
Ha nincs valódi szükséged a jogsira, akkor tényleg luxus. De ha megszerzed a jogsit és elmész vele olyan munkába dolgozni, több pénzért, ahova nélküle nem vennének fel, akkor már befektetés a jövődbe, hogy jobb legyen a megélhetésed.
Ha rövid időd van befejezni, akkor szedd össze magad nagyon és ne eb-t séfeket keress, hanem megoldásokat, hogyan tud sikerülni!
Van, aki nem alkalmas a vezetésre. Én 90 óra és több sikertelen vizsga után elfogadtam, mert már nem tudtam több pénzt rászánni.
Ez van, beszélek felsöfokon 2 idegen nyelvet, meg idézek az Íliászból és f*sza kis kézműves termékeket készítek és megteremelem a család zöldségigényét a veteményesemben, és átmentem az egyetemen a Gazdasági matekon, amin az évfolyam fele minden évben kibukik, de vezetni nem tudtam megtanulni, nem ment, nagy hülyeségeket csináltam, nem tudtam soha odafigyelni, reagálni.
Nem érzem, hogy fogyatékos vagyok, egyszerűen nem ment. Szerintem jobb ezt elfogadni, minthogy én legyek a következő a hírekben, hogy elütött valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!