Mindenkinek ilyen nehezen kezdodik a vezetes?
Figyelt kérdés
Most kezdtem, meg csak a masodik alkalommal vezettem, de olyan lelombozo volt, hogy sikerult lefullasztanom 3x is a kocsit, illetve tobbszor is ugy indultam el, hogy megugrott a kocsi. Az oktato jo fej volt, nem piszkalt miatta, csak elmagyarazta, hogy mit csinalok rosszul, de nekem olyan rossz erzes volt, hogy ennyit szerencsetlenkedek. Mindenkinek ilyen nehez az elejen vagy csak en vagyok gyoker?2018. júl. 17. 19:15
1/4 anonim válasza:
Senki nem taulja meg az anyja hasában.. :) Hajrá!
2/4 anonim válasza:
Igen, elég nehéz volt nekemis...èn mèg mindig lefullasztom nèha, pedig 1 honapja van már jogsim. Van csoport fb-n, ha erdekel kuldok linket
3/4 A kérdező kommentje:
Igen érdekelne. Adj linket, légyszi. Köszi!
2018. júl. 18. 00:49
4/4 anonim válasza:
Nekem is szörnyű volt a kezdet, de aztán belejöttem, neked is menni fog hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!