Volt már olyan, hogy másnap tudtad, hogy verekedned kell? Milyen érzés volt aznap elaludnod?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 13:31
21/27 anonim válasza:
Nekem akkor is bizarr simán odamenni megveretni magad. 🤷♀️
22/27 anonim válasza:
Nekem ez nem gond, mert bárkit leverek. Főlleg azokat akik lepontoznak, ugyhogy ovatosan, a katintással.
23/27 anonim válasza:
Ez valami kötelező iskolai feladat,dolgozatot írtok bellőle ? A kormány a tüntetések miatt elrendelte a diákok megverését ?
24/27 anonim válasza:
A szakmunkás suliban volt ilyen, én ugyanoda jártam de szakközép be, eléggé lehúzták a színvonalat.
25/27 anonim válasza:
Melyik szemét mert lepontozni ?
22-es voltam.
26/27 anonim válasza:
Volt! Kicsit ideges voltam, bár a gyerek, aki meg akart verni, kisebb volt termetre mint én, de ez nem igazán számít, ha jól verekszik. Én már nagyon rég nem verekedtem, ezért egy szappant betettem egy sportzokniba és a hátizsákomba raktam, vészhelyzet esetére. De a csávó nem jött el a megbeszélt helyre, vártam egy darabig, nézelődtem, aztán haza mentem. Attól is tartottam, hogy többen jönnek és úgy vernek meg, vagy kés lesz nála esetleg, ezért is készítettem be a szappant a zokniba. Én egyedül mentem a megbeszélt helyre, de ő nem jött, így megúsztam, azóta se láttam azt a gyereket.
27/27 anonim válasza:
Egy barátom volt ilyen helyzetben. Egy (ex)haverjával összevesztek valamin, ezért a srác ráírt, hogy holnap gyere ide meg ide, hogy megüthesselek. A barátom odament, a srác rendesen behúzott neki egyet. De egyébként előző nap nem vette ezt komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!