Bulizhatnékom van, de anya vagyok. Elmúlik majd ez az érzés?
Elég sok stressz ért, ér mostanában és jó lenne levezetni a gőzt, táncolni, énekelni, amíg a hangom bírja, tombolni. Belül tele vagyok élettel, de ez az énem 13 év után most tört felszínre. Az elmúlt időben, mióta a férjemmel vagyok nem járok szórakozni (kivéve 1-1 alkalom régen). Nem hiányzott eddig, de most jól esne egyszer elmenni valahová. Legszivesebben lagziba mennék😁, ott lenne a család is, így a lelkem teljesen nyugodt lenne.
Nem ítélem el azt, aki elmegy otthonról néha-néha vagy a férjével vagy nélküle és szórakozik (nekem pl egy zenés, táncos étterem is teljesen megfelelne, csak jó hangos legyen a zene és ne egyedül táncoljak😊), de a gyerekemet nem bírnám itthon hagyni. Attól is lelkiismeretfurdalásom van, ha nélküle megyek boltba és addig a mamával van. Még moziban sem voltunk a férjemmel mióta megszületett, mert senkire nem akarom őt rábízni. Ha még magamat "meg is puhítanám", a férjemet úgysem bírnám, mert ő nem vágyik zenés helyre, utál táncolni is. Egyszer mondtam neki, hogy elmennék, de azt mondta kapuzárási pánikom van (van benne valami).
Ti éreztétek már ezt? Mennyi idő után múlt el?
Ja az lemaradt, hogy itthon vagyok a majdnem ovis korú gyerekünkkel, lehet, ha majd ovis lesz jobban rábízom másra, elmegyünk a férjemmel vacsorázni és jobb lesz, megoldódik vagy még azelőtt.
Egyébként ezt az érzést egy sikertelen terhesség váltotta ki belőlem. Az első terhességem előtt és után sem éreztem semmi hasonlót, nem volt szülés utáni depresszióm sem. Aztán szerettünk volna egy kistesót, teherbe is estem és az öröm mellett megijedtem attól, hogy még nem is csináltunk közös programot a férjemmel, és megint még jobban be fogok zárkózni, mert, ha 1 gyereket nem merem másra bízni kettőt még úgysem fogok. Itt kezdett kijönni a "kapuzárási pánikom", aztán sajnos a babáról kiderült, hogy nagyon beteg és a terhességet meg kellett szakítani. Na ott a mehetnékemet, mintha elvágták volna a műtét pillanatában. Azóta eltelt pár hét és ahogy ma hangosan hallgattam zenét úgy éreztem, hogy a fájdalmamat kitombolnám magamból, kb sírva, ordítva, de ki kellene, mert a lányom miatt egész nap elfojtom, hogy ne lássa.
Ez az ovi előtti időszak ilyen. Majd ha ovis lesz a gyerek is jobban el lesz egyedül vagy mások társaságában meg te is megszokod, hog ynincs 0-24-ben veled és akkor könnyebbenbelefér.
Barátnőket tartsd közel megadhoz, mer tláthatóan nem a férjed lesz partner a dologban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!