Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig közömbös, életunt és...

Mindig közömbös, életunt és letargikus az arcom. Mit tegyek? 21/l

Figyelt kérdés

Gyerekként, évekkel ezelőtt nem ilyen volt, de aztán fokozatosan ilyen lett tizenéves koromra. Ránéz valaki az arcomra, elmegy az életkedve. Évekkel ezelőtt voltam fodrásznál, akkoriban még nem hordtam maszkot, és a fodrász aggódva kérdezte, hogy jól vagyok-e, vagy nem tetszik, amit csinál. Ott nyugtatgattam és bizonygattam két percig, hogy nincs semmi bajom.

Találkoztam valakivel, néhány perc, az anyja vitte, és otthon megjegyezte a lányának, aki meg mondta nekem, hogy letargikusan, szinte ijesztően néztem ki azáltal, hogy egyszer sem mosolyogtam. Ebben az volt az elkeserítő, hogy megtettem... vagyis én úgy éreztem, mert a szájizmomat használtam. De aztán rá kellett jönnöm, hogy nagyon sokszor az ajkaim felfelé görbülésének érzése azt a képet mutatja, hogy egyenes vonallá lesz a szám, nem kissé lefelé görbül. Persze van mosolyom, ami mosolynak néz ki, de értitek, javarészt ez van, amit írtam.

Lassan eljön az ideje, hogy valamikor valahova behívnak interjúra, és egy dolog, hogy krva nehezen összehoztam egy bizalomgerjesztő képet magamról, ami aki nézi, nem ad kedvet alulról szagolni az ibolyát, de ha be kell mennem, és netán kérik, vegyem le a maszkomat, nekem végem van, egy sírásót hamarabb felvennének. Percekig nem megy a műmosoly, hosszútáv pláne.

2023. jan. 25. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy amúgy kicsit depressziós? Az ember hangulata nagyon meglátszik az arcán, nem tudod leplezni, ha nem vagy boldog. Ami nekem bevált (hasonlóan búvalbaszott arcom tud lenni, mint neked), hogy erőltetem a mosolyt direkt, ami visszahat a hangulatomra, és egy idő után valóban jobb kedvem lesz és valóban mosolygni fog az arcom is.
2023. jan. 25. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

ne palyazz meg bohocdoktori allast

gyakorolj tukor elott hogy erezd mi az a mosolygas, amikor mar egyertelmü a pofidon is. Es persze ezt oszinten gyakorold oszinte vidam gondolatokkal. Akkor nem.lesz mumajer

masreszt a szemunk csillogasa is potolhat mosolyt vagy a beszedunk, hanglejtesunk.

Egy allasinterjun meg a vigyorgas ugyse meno...

2023. jan. 25. 23:32
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Depressziós vagy. Normál hangulattal lenne mimikád.
2023. jan. 25. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Pasizz be, legyen sok orgsazmusod.
2023. jan. 25. 23:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós, és ez nem válasz a kérdésemre.
2023. jan. 25. 23:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem szándékom bepasizni, orgazmusom sosem volt, szóval ez nem megvalósítható.
2023. jan. 25. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Még orgazmusod se volt, és pasizni se akarsz? Dehogynem vagy te depressziós! Egy egészséges fiatal nő párkapcsolatra, szexre és vidámságra vágyik, és képes spontán vidám lenni.
2023. jan. 25. 23:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós. Az, hogy nincsen, nem jelenti, hogy nem akarok elélvezni vagy párkapcsolatot. De, szeretnék. Azonban sosem ismerkednék azért, hogy romantikus kapcsolat legyen belőle. Nem keresek, majd ha találkozok olyan emberrel, aki érdekel, és magától kialakulnak a dolgok, akkor úgy lesz, én nem visszakozok.
2023. jan. 25. 23:59
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
6: Akkor ilyen fogsz maradni.
2023. jan. 26. 00:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt az orgazmust és a pasizást. Mintha ezen a múlna az élet értelme.
2023. jan. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!