Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember itt, aki...

Van olyan ember itt, aki sikeresebb lett azért a nőknél, mert elkezdett edzeni, és kisportoltabb lett?

Figyelt kérdés

Szoktam hallani, főként a barátnőmtől, illetve baráti összejöveteleken a nők szájából, hogy a sport egyáltalán nem fontos, a belső sokkal fontosabb.

A barátnőm is többször mondta nekem, hogy akkor is összejött volna velem, ha nem lennék sportosabb alkatú (én Thai Boxolok 10 éve), mert volt valami, ami megfogta bennem, illetve fura módon a barátnőm barátnőinek a párjai is vagy kondiznak, vagy valamit edzenek, amitől kigyúrtabbak mint egy átlag ember.

Most tényleg ennyire nem számít vagy csak hazudnak nekem? :D

Van esetleg valakinek viszonyítási alapja a saját vagy mások "bőrén" ezzel kapcsolatban?

2023. jan. 24. 10:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én pont, hogy a teste miatt randiztam az egyik exemmel (ő krav magázott, és kb. a legszebb férfitest, amihez valaha szerencsém volt), és mikor jobban megismertem, akkor rájöttem, hogy oké, kvajó teste van... de teljesen különbözőek vagyunk.

Ellenben a vézna, sosem sportoló exemmel másfél évet éltem együtt.

A külső abban segít, hogy felszedd a csajokat, a belső meg abban, hogy ne legyen vége egy hónap után. Ha csak dugni akarsz, arra pont jó a szép test. De hosszú távú kapcsolat esetén feltételezem, hogy a közös érdeklődés, vagy a sport adta önbizalom és nyugalom az inkább, ami megtartotta a barátnőiteket.

2023. jan. 25. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 11...tehát a te vézna exeddel másfél evig voltatok együtt... Nem tovább...

De...mikor párt választunk, ez tudat alatti, mint említettem.

...hogy a biológiai adottságok miatt választunk valakit .. aztán a csalódások, (amit a kigyúrt pasiknal gyakorta előfordul, hogy csak a testükre gyurmák) torzithatnak az eredendő igényeken. Esetleg elkonyveljuk, hogy ezek mind ilyenek és ramegyunk jó kisugárzású pocakosokra is... Akkor is ha a cipőjét sem tudja bekötni..nemhogy majd a gyermekeinket lobazza a levegőben pl.

Tehát van aki már torzul, de ...igen..első körben biztosan ezt a fajta megjelenést keressük, nem biztos hogy az izmokat, hanem a magas, védelmezo tipust

2023. jan. 26. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12, te képtelen vagy elfogadni, hogy vannak akik másképp gondolkodnak mint te?:D

Ez a biológiai böszmeség baromira belement a bksidba. Értem, hogy te most ezt nagoyn éled, de attól még ne kezeld absozlút igazságnak, mert nemes egyszerűséggel nem az.

2023. jan. 26. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket egy biológus kutatótól idéztem.. lehet ellene is menni... Attól még az alap beállításunk ilyen :)
2023. jan. 26. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kezdésképp pl hivatkozd le ezt a biológus kutatót, hogy hol lehet megtalálni ezen állításait.

Meg kismilliár dpélda van arra, hogy a biológiailag hátrányosabb, de kultúrálisan előnyösebb pasi nyer a reciprokával szemben. Meg te magad is azt mondtad (ezek szerint idézted), hogy a nők felismerik a biológiailag alkalmas, de egyébként alkalmatlan férfit és modernizálják a preferenciáikat. Azaz a kultúra felülírja a biológiát.

Az meg hogy kövér férfi miért ne lehetne jó apa, az érdekes gondolat, kár, hogy nincs kifejtve...

2023. jan. 26. 13:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom már belinkelni, ez egyszerűen megmaradt mint emlék, régen olvastam.

De ... Biztosan lehet jó apa egy kövér férfi is, de amit a kérdező kérdezett, sikeresebb lett e bárki attól a nők szemében hogy edzeni kezdett, ez erre volt válasz. Amit a biológus fejteget nem egyenlő azzal ahogy végül választanak a nők... Csupán a tudat alatti indíttatás... Ettől gyakran eltérünk, erre írtam hogy pl csalódások által deformalodik ...tulgondoljuk, taktikázunk.. ez a személyiség evolúciója, hogy tapasztal valamit és ahhoz képest úgy érzi el kell térjen hogy végül boldog lehessen... Pedig lehet h csak nem kereste elég kitartóan...

Ezt egyszer én is megéltem . Az első vőlegényem boxolt, magas és helyes volt... Akkori lakótelepunk híres szepfiuja.. de idő közben kiderült hogy nagyon más húron pendulunk... Akkor elhatároztam hogy a szepfiukat hagyom, mert azt hittem mind ilyen. Fiatalság, bolondsag.. de azóta 2kevesbe szép fiú után a gyermekeim apja végül egy kifejezetten helyes, magas, formás, eszes ferfi, a gyermekeink egészségesek. Egy anya tudja hogy ez fontosabb mindennel.

De biztosan van életerős férfitól és életerős nőtől vézna, vagy szellemileg nem ép gyermek. Továbbra is hangsúlyozom a köd bennünk ezirányú, hogy miért keressük az izmosat, erőset

2023. jan. 26. 14:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Köd=kód
2023. jan. 26. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:
45%
11, én a vézna exemmel 1.5 évig voltam együtt, az ilyeneknek, mint te, meg egy esélyt sem adtam, vajon miért... *vállat vonó emoji*
2023. jan. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!