Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember itt, aki...

Van olyan ember itt, aki sikeresebb lett azért a nőknél, mert elkezdett edzeni, és kisportoltabb lett?

Figyelt kérdés

Szoktam hallani, főként a barátnőmtől, illetve baráti összejöveteleken a nők szájából, hogy a sport egyáltalán nem fontos, a belső sokkal fontosabb.

A barátnőm is többször mondta nekem, hogy akkor is összejött volna velem, ha nem lennék sportosabb alkatú (én Thai Boxolok 10 éve), mert volt valami, ami megfogta bennem, illetve fura módon a barátnőm barátnőinek a párjai is vagy kondiznak, vagy valamit edzenek, amitől kigyúrtabbak mint egy átlag ember.

Most tényleg ennyire nem számít vagy csak hazudnak nekem? :D

Van esetleg valakinek viszonyítási alapja a saját vagy mások "bőrén" ezzel kapcsolatban?

2023. jan. 24. 10:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a két véglet van.

Külön az, hogy kimondottan izmos legyen, az ritkán számít.

De ha nagyon elhanyagolt - értsd, tiszta zsír az egész jószág - az taszító.

Ha egészséges a testsúlya és képes rövid időre megemelni 50 kg-t, akkor az már megfelel a legtöbbeknek, onnantól kezdve a belső számít.

Szóval fontos az alkat, de nem az a lényeg, hogy kimondottan sportos legyen, hanem az a fontos, hogy ne legyen elhanyagolva.

2023. jan. 24. 11:13
 2/18 anonim ***** válasza:

kb. ahogy #1-es mondja.

Az én saját tapasztalatom nem ezt mutatja. De ezaz én tapasztalatom...

hiába vagyok sportos izmosabb, hiába vagyok 188 cm magas, mert ugye azt mondják sokan, hogy a magasság számít... sajnos ez sosem volt elég.

A jóképűség sokkal fontosabb. Az meg nem vagyok.

2023. jan. 24. 12:00
 3/18 anonim ***** válasza:

A sport nem csak amiatt fontos, hogy kigyúrt legyen az ember

Rengeteg pozitív hatása van, ami látszik az ember kisugárzásán, pl jobb a közérzete, mert endorfint szabadít fel, aki jól érzi magát a bőrében azt az emberek is jobban kedvelik. Vagy a tartása, kiegyenesedik a gerince, magabiztosabb lesz. És lehetne még sorolni.

Ezek pedig vonzóbbá teszik az illetőt.

2023. jan. 24. 12:37
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Anő, tudat alatt keresi első körben azt a férfi egyedet, akiben látja hogy az utód teremtés nem csak lehetséges, hanem erős, életrevaló utódok születhetnek. (Ezért könnyebb a machoknak) ...aztan masodkorben kapcsol be az, hogy ezt az utódot biztonságban nevelhesse, kielégítően taplalhassa és ehhez már az anyagiak is fontosak. (Ezért jó, ha nem csak macho, hanem eszes is vagy...ezáltal talán még elég anyagi javad is összegyűlik, mire érettek érzed magad a családalapításra)
2023. jan. 24. 21:27
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
4, értjük, hogy te állatként viselkedsz, mégis nagoyn sok nem-izmos, nem-gazdag pasi van párkapcsolatban. Innentől kezdve amit írsz, tök érvénytelen.
2023. jan. 24. 21:44
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt írtam, amit a biologiank diktál. Minden más sztem megalkuvás... Vagy az ész dönt vagy a nem egészséges önbecsülés.
2023. jan. 24. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát ha nem egészséges az önbecsülés az nem jó, de ez éppenséggel gyógyítható.

Ennek ellenére kétlem, hogy olyan sok ember a kardjába dőlne, mert a másiknak a genetikája nem kimagasló.

Valszeg neked még soha senki nem tetszett igazán, ezért nem ismered ezt at émakört egyáltalán.

2023. jan. 24. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, h akinek nem egészséges az önbecsülése, az elfogadja azt is párnak aki,mondjuk úgy, jobb ha nem szaporija tovább önmagát... Nem egy olyat ismerek, aki azt mondta "őt legalább nem csapják le a kezemről"... És lecsapták.. még úgy is h rút volt. Pedig nyilvánvalóan nem azért csaptak le rá, mert azt látták benne hogy "milyen egészséges utódokat szül majd"...

Senki se tevessze össze a parkereses utvesztojet a boldog párkapcsolat megtalálásával.

Nyilván van aki így is part talál.

Az evolúció is lehet h kegyes vele és pl tud szülni egy gyereket.. de nem az a jó szuloseg, amikor nekünk születik gyermekünk.. hanem h minden értékünket tovabbadva, életerős okos gyermeket nemzettünk, akinek szintén lesznek gyermekei! Utóbbit Bedő Imretol ideztem

2023. jan. 24. 22:31
 9/18 anonim ***** válasza:

"de nem az a jó szuloseg, amikor nekünk születik gyermekünk.. hanem h minden értékünket tovabbadva, életerős okos gyermeket nemzettünk, akinek szintén lesznek gyermekei! Utóbbit Bedő Imretol ideztem"

Ezzel maximálisan egyetértek.

Ehhez viszont nem kell a mindenféle biológiai kiválóság stb.. És pont emiatt nem is törekszik erre a legtöbb ember.

Lehet valaki úgy is jó szülő, hogy mondjuk valamilyen fogyatékossága van. Ha a biológiai megközelítést néznénk, akkor a fogyatékkal élők aligha rúghatnának labdába. De labdába rúgnak. És kétlem, hogy megalkuvásból váalsztanák őket az emberek. Sokkal valószínűbb, hogy vonzó az adott személy.

2023. jan. 24. 22:36
 10/18 anonim ***** válasza:

Az élet tovabbadasa az élet értelme... A legideálisabb ha biológiai kivalosaggal kezded...

Újra: nyilván sokak találnak párt, de ha pl egy vézna, lélek gyenge férfi nemz gyermeket...mondjuk egy hasonló kaliberű nővel, tőlük már nem a leg eleterosebb utódok születnek majd... Minél több gyengeseguk van, annál kevesebb eséllyel hagynak életerős utódot ..ha az egyáltalán hagynak ...

Visszatérve, kedves kérdező ...ha gyúrsz, ne azért gyurj, mert tetszeni akarsz...magad miatt gyurjal, hogy gondját tudd viselni a majdani gyerekeidnek.

Aztán meg ha annyira tetszetős lennél, hogy sokaknak bejössz, vedd elő a bölcsességed, amivel ki tudod választani a sok holgybol a te párodat.

Sajna a jó testi adottságokkal higul a felhozatal is, hisz mindenki a tenyeszbikat látja meg benned először.

Tovabba ... A tested és elméd mellett gyurnod kell a többi emberi keszsegre(figyelmesség, udvariasság, nyitottság,kritikus gondolkodás, stb) is, mert egyik a másikat nem váltja ki.

2023. jan. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!