Miért parfümözhet valaki kényszeresen és költ rájuk vagyonokat?
50 ezres eredeti parfümöket vesz.
Mind nagyon erős, ha szájrapuszit ad, már attól is rosszul vagyok és csak ennyitől is egésznapra rám ragad az illata.
Bármikor elindul valahova kényszeresen parfümözi magát Chanel is nagyon kellhet a munkahelyre.
Mitől lehet valaki ennyire rákattanva a műpacsulikra?
Soha nem érezni rajta a frissen mosott ruhág vagy tusfürdőt vagy természetes illatait, csak ezeket a nagyonerős pacsulikat, amit az ember már a szájában is érez annyira erős.
Valaki ettől hiszi magát jó pasinak?
#10 nem azt mondtam, hogy csak otthon, hanem otthon tuti fújná. Mivel magyarázod, hogy akkor nem, ha maga miatt csinálja?
Nem kell, hogy más tudja mennyibe kerül. A saját megfelelési kényszerének kell az, hogy azt gondolja, hogy ha ennyit költött, akkor most tuti elég jó másoknak, és most majd hú de azt gondolják, hogy milyen csodálatos. Ő nyer a fogyasztó versenyben, mert azt hiszi ő különleges amikor leveszi a drága terméket a polcról.
Az igazi parfum-manias szaglasa kifinomult, pont alig hasznal. Az atlag 75 fontba kerulo illatokbol nekem egesz nagy gyujtemenyem van. Ez a kincsestaram. Nem erdekel az ekszer, az oltozkodesben pedig leszarom a brandet. De illatot kerek es veszek, sosem betelve keresek.
Idonkent eloveszem es a kedvemhez illo illatokkal foglalkozom.
#11 elképzelhető, de inkább pl. ruhában. Nekem meredek lenne egész nap szagolni egy olyan illatot amit nem szeretek, csak azért mert drága, és lehet hogy másoknak tetszik vagy gondolnak valamit róla. Ha ez így van, az már tényleg kényszeresség.
Van, aki mást visel munkahelyen, otthon, alkalmakon, és nyilván van, amikor nem visel külön illatot. Szerintem ez teljesen normális.
Én is arra tudok tippelni, hogy amikor ő maga már nem érzi az illatot, akkor újra fújja, így túl erős lesz.
Vagy túl sokat használ, sajnos láttam ilyet, hogy az illető a tenyerébe fújja literszám, és írni, dörzsöli át vele a karját válltól csuklóig.
Fura egy nő vagy!
A munkatársad naponta lesmárol és te csupán a parfümjére vagy kiakadva.
"Mind nagyon erős, ha szájrapuszit ad"
Hol dolgozol? Kuplerájban?!
Szedjük külön a dolgokat. Attól, hogy valaki drága parfümöt vesz, nem fogja feltétlenül túllocsolni magát vele. A drogéria alsó polcos borzalmakkal meg a kamu feltöltős parfümökkel is hajlamosak fél üveggel ellocsolni magukra egyesek. Az tényleg túlzás, de sokan vannak, akik nem érzik magukon a parfümöt, mert már hozzászoktak, ezért azt hiszik, más sem érzi, ezért magukra lötykölnek egy csomót, meg nem jó közegben szocializálódtak, és azt hiszek, a kilométeres illatfelhő hozzátartozik az igényességhez.Ű
A drága parfüm meg ízlés és igény kérdése. Van, akiknek fontos, hogy tartós legyen a parfüm, és mondjuk 8-12 óra után még lehessen érezni, ha visszafogottan is - na, azt sok olcsó parfüm nem tudja hozni, pláne nem a "tusfürdő" meg a "frissen mosott ruha". Megint másoknak fontos, hogy AZT az illatot találják meg, amit nagyon szeretnek, főleg ha picit érdekesebb az ízlésük és szeretik a komplexebb illatokat. Mondjuk 50e-t nem adnék ki parfümért, de mondjuk egy jobb illatért, ami tényleg tetszik és tényleg magaménak érzem, 15e Ft-ot még kiadok... inkább, mint hogy vegyek vmit, csak azért, mert "óccsó" és közben igénytelennek tartom vagy nem kellemes illatúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!