Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden ember ilyen?

Minden ember ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne hogy minden ember tudja mi akar lenni? Mindenkinek vannak céljai,álmai? Én 15evesen már tudtam mi akarok lenni. Sikerült is egy kisebb vállalkozást epítenem 27eves koromra. 800ezret keressek havonta. Versenyekre is szeretnék járni, autót, jogosítványt saját üzletet akarok. Aztán majd egy házat a jövőbeli felesegemmel. Kisebb kertel amit saját fogyasztasra. Pár kis csirke kutya malac stb...
2023. jan. 19. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát ennyi pénzt Mo.-n keresni baromi nagy szó, szóval gratula. Én is dolgozom rajta, 2 évvel idősebb vagyok nálad, de egyenlőre csak külföldi melóval látom lehetőségét annak, hogy ennyit keressek, bár céljaim vannak, de elérésük még idő

Szóval menő dolog ez, csak így tovább

2023. jan. 19. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Felszínes?

Nem.

2023. jan. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!