Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tönkremegy az ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tönkremegy az ember a párja mellett lelkileg. Akkor az minden, csak nem szerelem?

Figyelt kérdés

Ha azt veszed észre magadon hogy folyton pl szeretethiányod van, aggóďsz, nem érzed magad biztonságban, hogy nem hagynak el, görcsölésekkel telik csak az időd, lemaradsz a tanulmányokban, kiesel a munkádból, nem tudsz edzeni sem, magadra sem figyelni,annak oka a másik, vagy valami nincs rendben veled alapbol?

Egyedül ugyanezt meg a társhiány okozza.

Megoldás?

2021. okt. 18. 07:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül, minthogy párban ezt érezzem. Ha nem vagy kapcsolat függő akkor nem feltétlen igaz az állítás mikor egyedül vagy. Én pl 4 évig voltam egyedül, de teljesen jól elvoltam , nem görcsöltem rá, hogy úristen legyen valaki mellettem. Éltem az életem és jól éreztem magam.
2021. okt. 18. 08:03
 2/14 A kérdező kommentje:

De amikor egyedul voltam már majdnem belehaltam a tarshiányba es feladtam, azaz már semmi nem erdekelt arra keszultem mikor üt el egy auto, vagy valami.

Levagattam a hajam, megcsinaltam szépre a lakast, stb.

Erre jött a párom. "Feltámadtam", kivirultam szép dögös és szexi lettem.

Erre újabban meg csak használgat ugy tűnik, es allandoan szakitassal fenyeget.

En nem vagyok el jol egyedul. Nem is akarok. Nem az egyedullét a célom ugy leélni egy életet.

2021. okt. 18. 08:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A társhiányban pont, hogy meg kéne találni önmagadat, mert egyedül vagy, és tudsz koncentrálni magadra. Én pl. szeretek egyedülálló lenni, mert ilyenkor tudok legjobban koncentrálni a hobbijaimra és azokra a dolgokra, amiket szeretek csinálni.

De egyébként a fő témára visszakanyarodva, ha ezt érzed egy kapcsolatban, akkor eléggé felejtős a dolog.

2021. okt. 18. 08:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Egyedul nekem nincs meg az egésznek az értelme valahogy.

Minek legyek szép, minek csinaljam ezt vagy, nem leszek boldog egy hobbytol az csak időt elutni van mint raboknak a börtönben a kártyázás, más értelme semmi.

2021. okt. 18. 08:16
 5/14 A kérdező kommentje:
*ezt, vagy azt
2021. okt. 18. 08:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem tanulsz meg boldog lenni egyedül,addig minden kapcsolatodban ezt fogod érezni.

Ne mástól várd a boldogságot, mert függeni kezdesz tőle, és mindig itt fogsz kikötni,ahol most.

2021. okt. 18. 08:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
6-osnak teljesen igaza van. Sajnálom.
2021. okt. 18. 08:22
 8/14 harebell ***** válasza:
100%
Társfüggő vagy, keress fel egy pszichológust, ezt abszolút segítő szándékkal írom. Egy ilyen rossz kapcsolatban nincs értelme benne maradni, de félő, hogy ezt egyelőre magadtól nem látod át.
2021. okt. 18. 08:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha ezt érzd egy kapcsolatban. Az méginkább, ha egyedül is. Így inkább azt mondanám, benned keresendő az ok és a megoldás.
2021. okt. 18. 08:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen lány van mint te. Ha pl szakitatok, az első vigasztaló pasi ágyában fogsz kikötni. Ami egy darabig szép és jó is lesz, de a vége borítékolható … hogy mi a megoldás?! Szedd össze magad és kezdj el élni😊
2021. okt. 18. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!