Minden ember ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne hogy minden ember tudja mi akar lenni? Mindenkinek vannak céljai,álmai? Én 15evesen már tudtam mi akarok lenni. Sikerült is egy kisebb vállalkozást epítenem 27eves koromra. 800ezret keressek havonta. Versenyekre is szeretnék járni, autót, jogosítványt saját üzletet akarok. Aztán majd egy házat a jövőbeli felesegemmel. Kisebb kertel amit saját fogyasztasra. Pár kis csirke kutya malac stb...2023. jan. 19. 16:10
1/12 Hans Pötterman válasza:
Elég kevesen. Szerencsésnek mondhatod magad, pláne ebben az országban hogy ez sikerült. Én most leszek 26, majdnem én is ott tartok ahol te, de cserébe eldobtam az egész fiatalságomat.
2/12 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig ilyennek kéne lenniük. :)
A legtöbb ember akar valamit, nem tudja mit, csak annyit tud, hogy azt akarja, hogy jó legyen neki, de a többi része zavaros.
Konkrét céljaik csak addig vannak, amíg nem jön a felismerés, hogy dolgozni valamiért nem annyira szórakoztató, mint lustizni. Rengeteg a dopaminfüggő ember, akiknek elmegy az egész élete pillanatnyi örömök hajszolásával, miközben az egykori hosszútávú terveiket elhanyagolják, majd elkönyvelik lehetetlennek.
Végül ezekből lesznek azok, akiket sikertelen embereknek hívunk.
3/12 A kérdező kommentje:
Én magamból kiindulva sem tudnám feladni. Kollégámnak örülök mivel szeretek versenyezni és ez nagyon de nagyon vissz előre. Egymást húzzuk és igyekszünk jobb lenni a másiktól és tanulni is egymástól. Tény már nem akarom megbszni a világot. De szeretnék olyan körülményeket életét biztosítani a gyerekeimnek amit én nem kaptam meg. Végső már tényleg egy család egy kis házzal kertel. 😁
2023. jan. 19. 16:28
4/12 Hans Pötterman válasza:
Az jó,hogy volt kivel motiválni egymást. Egyedül szarabb.
5/12 anonim válasza:
Biztos fideszes vagy, és ez mindent el is mond rólad.
6/12 Hans Pötterman válasza:
Te meg barom vagy? Szerinted csak úgynevezett párttagok vihetik valamire?
7/12 anonim válasza:
6. Nyugodj meg. Látom te is fidernyák vagy, ne idegeskedj ez mindent elmond rólad is.
9/12 Hans Pötterman válasza:
Én Eddás vagyok mo,nem fideszes. Verjemalád.
10/12 anonim válasza:
40 vagyok, és elvesztem én is, évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!