Miért nézik le az idősebbek a mai fiatalokat?
Kicsit értetlenül állok a dolog előtt.
Én harmincas éveim közepén járok, és akár a kortársaim, de az idősebbek különösen negatív véleményen vannak a mai tizenévesekről.
Ismerek párat közülük és szerintem nagyon rendben vannak emberileg, jó érzésű emberek. Attól, hogy nem értjük minden tettüket, még kiváló felnőttek lehetnek.
Nem lehet, hogy csak az irígység beszél sokakból?
Figyi cicamanó. Én ismerek 1 keresztényt, hát mindenki.példát vehetne róla. Ettől még majdnem mind agymosott, istenkáromló, önző, stb? Igen.
Érted már?
13
Ja, mert a lányok illedelmesek mára és úri nők! Kb, mint a veszett kutyák:DDD
Mert egoizmus velejárója a kornak.
8.Az idősek meg egész nap a tv előtt ülnek,az jobb?
9.Ott a google térkép,egy papír térkép hasznavehetetlen,mert sok útlezárás ,utca átnevezés van.
Azért, mert a magyar idősek többsége egyszerűen burokban él és teljesen más rendszerben nőtt fel.
Ezek miatt rosszul méri fel a saját képességeit, és mivel nem tud lépést tartani a mai világgal, maradnak a szánalmas önigazolások, hogy "bezzeg mi még könyvet olvastunk, tudtok, mit jelent a szántás szó" meg többi butaság.
30as vagyok, és nem látom, hogy nagyképűsködésen kívül bármiben jobbak lennének a mai idősek. Azt viszont igen, hogy teljesen tájékozatlanok (tisztelet a kivételnek) és borzasztóan túlbecsülik a saját képességeiket.
Egyszerűen ignoráld őket, nem tudsz mit csinálni ezzel a jelenséggel. én is pár hónapja szakítottam meg a kapcsolatot egy idős festővel, aki mindig mindenkivel dumálni akar a parton. internetet sosem használt, 30 éve nyugdíjban van, ezért ő is burokban él, de szerinte mindenki hlye rajta kívül (különösen a fiatalok), és okoskodáson és festészeten kívül minden témában teljesen vakon van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!