Filippínó emberek miért ennyire barátságosak?
Szia! Rehau?
Egyébként azért, mert gondolj bele, honnét jöttek, milyen körülményekből. Nekik ez itt a kánaán. Persze, hogy fülig ér a szájuk és mindenkivel barátságosak. Ők ennek a lehetőségnek nagyon örülnek.
Őket valószínűleg ilyennek nevelték, ezt szokták meg és itt is ezt alkalmazzák.
Összeségében rendes emberek.
Anno találkoztam olyannal aki 6-8 hónapot dolgozott sofőrként, majd 4-6 hónapra haza ment pihenni, aztán jött vissza megint dolgozni.
Hakuna Matata
Én is dolgoztam össze filippínókkal. Mondjuk a munkában annyira nem voltak pöpecek, de jófejek, mindig vidámak voltak. Még azt is tök mosolyogva mondták, hogy amúgy náluk éjfél múlt, szóval lehet lassan bontanák a vonalat:D
Nekem az a benyomásom, hogy kicsit egy ilyen "figyelj, olyan még nem volt, hogy sehogy nem lett, chill, megoldjuk" életérzés lenne rajtuk:D Erre írtam, hogy Hakuna Matata, mert.. ez csak annyit jelent, hogy szép az élet int lent:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!