Miért zavarja az embereket, hogy sokat nézegetem magam a tükörben? Mit árt nekik? Vagy ellenszenves nekik? De miért? Amugy kedves vagyok mindenkivel és barátságos..
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 04:14
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg azoktól, akiket szerinted zavarja, hogy miért zavarja ez. Ne tőlünk kérdezd, hanem tőlük! Ez még nem jutott eszedbe?
2/10 anonim válasza:
Hát ezzel semmi baj nincs,
de önimádónak és nárcisztikusnak tűnhetsz, ha folyamatosan magadat nézegeted a tükörben.
3/10 anonim válasza:
Ha jol negel ki,tedd nyugodtan.
4/10 anonim válasza:
A hupikékben is van a pojáca.
Az önimádo embetek általában inszimpatiát váltanak ki
5/10 Noren1989 válasza:
Valszeg nevetségesen pózerkodsz a tükör előtt, vagy vagy akkora hülye, h nyilvànosan csinàld.
6/10 anonim válasza:
"Miért zavarja az embereket, hogy sokat nézegetem magam a tükörben? Mit árt nekik? Vagy ellenszenves nekik? De miért? Amugy kedves vagyok mindenkivel és barátságos.."
Üdvözlettel:
Egy buszsofőr
8/10 anonim válasza:
Honnan tudják egyáltalán, hogy mikor nézegeted magad tükörben?
9/10 anonim válasza:
Mások előtt tart maga előtt egy kis tükröt
10/10 anonim válasza:
Az emberek többsége bármibe bele tud kötni. Nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!