Mitől lehetek ellenszenves első ránézésre az embereknek?
Én teljesen hasonló körülményben éreztem magam . Szóval hittem, mindenkinek szimpatikus vagyok, pedig voltak barátaim stb . Nem volt egyszerű gyerekkorom és folytathatnám a sort.
Szóval szentül hittem egy két gimis példán kívül, hogy kedvelnek az emberek, de mindig is éreztem egy negatív hatast.
Majd egy tőlem teljesen távol álló személy nyitotta fel a szemem . ( az apósom barátnője ) Szerinte teljesen megközelíthetetlen vagyok, látszik rajtam, hogy szorongok , sose nyílok meg, és minden kérdés elől zarkozom, ami bármilyen érzelmi format hordoz . Sőt, folyton remegett vagy a kezem, vagy a lábam . Ezt sose érzékeltem. Persze tudok a multamrol, a családomrol, és vannak dolgaink, amit nem osztunk meg , és ez rám is ragadt, és újakkal bővült. Talán nálad is van valami, ami bánt, zavar, vagy egyszerűen nem akarod elmondani, szégyelled, stb. És valóban, ezt bizonyos emberek érzik. Így negatív hatást keltesz. Próbáld ezt feltárni, lekuzdeni. Tudom, nehéz, nálam is az, de én itt érzem a problémát, és valóban egyes személyek képesek ezt érzékelni, így inkább kerülik a konfliktust . Lehet nem családi probléma, csak valami ideiglenes, de próbáld lekuzdeni , hiszen nem határozhat meg .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!