Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki egyetemre fizikát...

Ha valaki egyetemre fizikát tanulni, de otthagyja, azzal mennyire lehet flexelni vele az embereknek?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta, mert érdekel a fizika. De olyan okos nem vagyok, hogy elvégezzem, szal szerintem 1 év után lelépnék onnan. De, legalább elmondhatnám, hogy belekóstoltam az egyetem fizikába, meg ragadna rám valami.

Ez így flex lenne az embereknek, hogy egykori fizika hallgató voltam?

2023. jan. 12. 12:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak lenéznének, hogy otthagytad. Nem voltál elég okos, hogy befejezd.

Én jogasz szakra jártam, de otthagytam első szemeszter után mert rájöttem hogy nem lesz vele jövőm. Mindenki másnak már előmelegített helye volt a leendő végzettségével. Nekem semmi. Csak a pénzemet pazaroltam volna ha tovább tanulok. Akinek említettem ezt a témát, látszott hogy csak annyi jött le hogy “aahhhaaam jaaa, tutii...hát peesze

.. nem votá elég jó mi? “

2023. jan. 12. 12:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Félbehagyott egyetem mindenképp gáz.

Meg amúgy ha belecsöppensz az egyetemista közegbe, ott nem fogsz tudni flexelni az egyetemmel, hiszen... mindneki más is egyetemista:D Nyilván középiskolásoknak villoghatsz vele, de... miért is akarnál középiskolásoknak tetszelegni?:D

Ráadásul akár önköltségesre, akár államira mész, ha nem fejezed be, ki kell perkálnod a félévek árát. Az kb félmillió forint. Ennyiből már vehetnél valami státusz-jelző tárgyat is, pl iPhone vagy valami márkás óra. Még mindig elég gyatra, de szerintem előrébb lennél flexelés területén ezzel, mint af élbehagyott egyetemmel.

2023. jan. 12. 12:45
 13/27 anonim ***** válasza:
ma már boldog-boldogtalant felvesznek egyetemre, mert diploma nélkül ugye nincs élet... szánalmasnak is tartom a sok "mindegy milyen, csak egyetem legyen meg csini kis papír" beállítottságú embereket. akkor inkább már legyél szorgalmas és tanulj vaalmit, aminek haszna is van.
2023. jan. 12. 12:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

JA, ráadásul most törölték el a minimum ponthatárt. Azaz egy 2es érettségivel is bármelyik egyetemre bjeuthatsz költségtérítésesen.

Korábban aki bejutott az orvosira vagy közgázra vagy ilyesmi, az legalbb egy jó érettségivel "tudott flexelni" de most így az, hogy jártál egy iskolába, tulajdonképpen nem ejlent többet annál, hogy sikerült valahogy leérettségizned, kitöltened pár papírt, és volt neked (vagy inkább anyádnak) 200 rugója a semmire.

Hát ezzel nehézkes lesz a népszerűség XD

2023. jan. 12. 12:48
 15/27 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap vizsgáztam egy egész jó jegyre egy olyan tárgyből, aminek már a tavalyi alapozó tárgyából se értettem semmit. Szerencsém volt.

Az hogy ott ülsz az órákon, nem jelent semmit. Én is voltam minden órán, párhuzamos vagyok az anyaggal, de az elméleti vizsgán kipréseltem egy átmenőt magamból, az évközi projektek meg felhúzták a jegyet. De fingom sincs mi a tárgy lényege, és ezzel a szaktársaim sincsenek máshogy. (Közigazgatási jog, úgy hogy nem jogi szakon vagyunk)

Az hogy hány órára jártál be, köszönő viszonyban sincs azzal, hogy mennyit tudsz.

2023. jan. 12. 13:09
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami értelmes dologra váltasz, amiatt nem fognak lenézni. Sokaknak beletörik a bicskája a fizika képzésbe, nincs azzal gond, ha valaki rájön, hogy ez nem neki való. Ha valóban ragad rád valami, abból annyi hasznod lehet, hogy könnyebb dolgod lehet mondjuk egy mérnökképzésre váltva.

De ha direkt csak ezért kezdesz bele, hogy legyen mire menőzni, az eléggé gáz.

2023. jan. 12. 13:10
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Fizika szakra bejutni annyit jelent, hogy van érettségid és elértél 280 pontot. Tehát kb mindenki meg tudja tenni. A többi része kudarc.
2023. jan. 12. 13:37
 18/27 anonim ***** válasza:
17, most már annyit sem. Eltörölték a minimum ponthatárt:D Mindenki mehet, aki leérettségizett és jelentkezik rá.
2023. jan. 12. 13:41
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem éri meg azért egyetemre menni, hogy "menőzhess" vele.

A legtöbb embert egyaltalán nem érdekelné az, hogy jártál egy ideig fizika szakra, de nem fejezted be.

2023. jan. 12. 15:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Facebookon is és társkeresőn is sokan azt hazudják hogy van diplomájuk.

Szánalmas!

Ja és nekem nincs, de legalább nem kamuzok ilyen röhejes módon!

2023. jan. 12. 23:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!