Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem tudok senkit szeretn...

Miert nem tudok senkit szeretni? Miért nem kotodok senkihez?

Figyelt kérdés

Regota foglalkoztat a kerdes. Sokat olvastam pszichológiaban, viszont nem kaptam valaszt. Olyan magyarázatok voltak hogy kiskoromban nem kaptam eleg szeretetet, rossz csalad, csalodas stb. En ugy gondolom h mindenem megvolt es megvan, nem csalodtam emberekben.

Igazabol arról vam szo hogy félelmetesen hamar el tudok engedni embereket meg akkor is ha az a valaki egyik naprol a masikra ugy eltunik h elotte az eletem resze volt napi szinten. Nem tud fajni. (itt nem csak szerelemre gondolok, barat stb) Viszont ismerkedes teren is nehez ez mivel Nagyon nagyon keves ember van aki fele ereznek is barmit. A tobbi semleges. Az agyam tudja hogy kellene érzéseket táplálnom vki fele mert kiralynokent banik velem es tenyleg egy főnyeremény, minden passzol, de valahogy nem. Hidegnek erzem magam mint egy jegkiralyno

Mintha egy fal lenne korem felhuzva amit nem tud senki lebontani... Szörnyű erzes.. Mintha nem lennenek érzéseim. Az bant a legjobban hogy felek hogy sosem lehetek igy szerelmes pl.

Es meg1x mondom hogy jo csaladban nottem fel, nem bántottak, voltak/vannak barataim... Ezert is furcsalom.. Senkihez nem tudok kotodni es hamar megunom az embereket

Miert van ez?

A csunya, nem epito kommenteket mellőzzük légyszíves.

2023. jan. 11. 01:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehet aromantikus vagy.
2023. jan. 11. 01:07
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Én skorpióként ugyan evvel az Eq-val rendelkezem. Békülj meg vele!
2023. jan. 11. 01:18
 3/15 anonim ***** válasza:
28%

Korod 25 alatti?

Mennyit netezel?

2023. jan. 11. 01:20
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Van kora gyermekkori (7 év alatti) elfojtott traumatikus élményed?
2023. jan. 11. 01:42
 5/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem találkoztál még azzal, aki igazán lenyűgöz.
2023. jan. 11. 02:06
 6/15 Darius- ***** válasza:

Nalam is nagyon hasonlo ugyanilyen okokbol (amugy Skorpio vagyok szintén, gondolom a kettes ebben jartas )

Annyi a kulonbség, hogy motival az, hogy jot tegyek barkivel, vannak érzéseim azok felé, akik érdemesek ra.

2023. jan. 11. 02:46
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Az írásodbòl az jön le, hogy elvagy szállva magadtól. Ne félj, majd ha idősebb leszel és jönnek a kudarcok majd megtanulod értékelni ami igazán fontos.
2023. jan. 11. 03:39
 8/15 anonim válasza:
69%
Jól funkcionáló autista? Szociális készségek zéro. Nagyon sokra jellemző.
2023. jan. 11. 03:58
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező: egy pszichológus tudná megmondani, sok személyes beszélgetésből. Az olvasás nem segít abban, hogy kívülről, egy másik (ráadásul szakember) szemével lásd magad.
2023. jan. 11. 04:14
 10/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem elég a pszichológiát olvasgatni.

Valóságos munka kell, emberi kapcsolatokban.

Úgy érzem, neked nincs ilyen, hiszen akkor nem itt kérdeznél.

2023. jan. 11. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!