Az internetes trollok élőben is ennyire elviselhetetlenek?
Élőben? Dehogyis...
Nézd meg a Facebook-ot, minden trollnak vagy nincs profilképe, vagy valami állat/táj/szimbólum van beállítva. Aki még az interneten sem meri vállalni a pofáját, szerinted élőben mennyire vagány? Ráadásul szerintem a többség még a nevét sem vállalja, valószínű csak valami kitalált név, tehát kamu profil. Van neki valós, de azzal nem mer ugatni.
Ez a videó szerintem jól rámutat a netes trollok kilétére. Az itt, GYK-n lévő trollok elég nagy százaléka nagy eséllyel hasonló helyzetben és álapotban van, mint a videóban bemutatott csávó. Érdemes végignézni.
https://www.youtube.com/watch?v=P51yWUeHKJo&ab_channel=VivaL..
Ennek ellenére amit tesznek az toxikus és nem elfogadható.
7, feltéve, hogy ez nem egy troll válasz
Ez miért jó neked?
Nekem a kedvencem az a kérdező aki közlekedés kategóriában mindig kiírt valami fiktív "megtörtént eset" sztorit. Ami mindig arról szólt, hogy a kérdező volt a kemény.
Rádudáltak, ő meg kiszállt, odament, megmondta a magáét, stb.
Valójában meg tudjuk, hogy nem ez történt, az biztos, hogy rádudáltak, de az is biztos, hogy nem ment oda hőbörögni, csak a sértett egója rendberakása céljából le kellett írja a sztorit.
Mondjuk szerintem mindenkinek vannak ilyen kamu sztorijai, amivel a saját egónkat próbáljuk gyógyítani tulajdonképpen saját magunk előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!