A legtöbb üzletember miért jön át úgy mint elviselhetetlen, nagyon kellemetlen ember akivel nem jó egy légtérben lenni hacsak nem az üzletről van szó?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 11:04
1/19 A kérdező kommentje:
Valamit kompenzálnak? Például gyerekkori traumákat, a szüleik nem szerették őket, vagy molesztálták őket? Esetleg valamilyen veleszületett érzelmi fogyatékosság okozza?
2020. okt. 25. 11:05
2/19 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet. Eleve sokféle üzlet és ember van.
3/19 anonim válasza:
Mi van? Hülyeségeket beszélsz. Minden társadalmi körnek megvannak a szabályai. Egy jó családból való gyerek nem fogja magát elengedni. Ők általában mindig a munkáról beszélnek. Nem számít, hogy ez egy családi vacsora vagy egy délután a golfklubban. Nekik ez a természetes. Ezt látták, ez a normális. Ebbe nőttek fel. Neked is azt lenne, ha ilyen családból származnál. Szóval az irigységedet ne próbáld mások lehurrogásával kompenzálni. Gyerekes és gyenge jelleme váll.
4/19 A kérdező kommentje:
3
Hú :) Nagyon érzékeny pontot érintettem? És emellett még nagyon sznobok is, azt kifelejtettem
2020. okt. 25. 11:22
5/19 anonim válasza:
Az hogy gazdagabb valaki mint te, nem kötelező automatikusan utálni
6/19 anonim válasza:
#4:
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de elég gyerekes a viselkedésed...
7/19 anonim válasza:
Ja, hogy ha valaki sikeressebb mint te, akkor már utálni kell?
9/19 A kérdező kommentje:
5
De tudsz te szöveget értelmezni?
Azt írtam, hogy lógni nem jó velük, tehát a személyiségük kellemetlen.
A pénz nem érdekel.
2020. okt. 25. 12:48
10/19 A kérdező kommentje:
7
Nem érdekel a siker. Csak a felszínes hülyék mérnek minden pénzben.
2020. okt. 25. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!