Miből gondolja, hogy elhiszik neki, hogy két cége van?
Figyelt kérdés
Ismerek valakit, aki folyamatosan ilyen kitalált dolgokkal dicsekszik. Felöltözni nem bír normálisan. Beszélni sem lehet vele, mert folyamatosan félbeszakítja a másikat. Olyan dolgokban okoskodik, amihez nem is ért. Meg mindig mondja, h igaz, h nincs érettségije, de nagyon sok nagy embernek nincs érettségije és az nem kell a cégvezetéshez. De ha ő maga is szakadtan van felöltözve, akkor miért tart kiselőadást arról, hogyan kell felöltözni egy üzleti tárgyalásra?2019. febr. 27. 16:58
1/4 anonim válasza:
Tőle kell megkérdezni, nem ismeretlenektől ismeretlen embert.
2/4 anonim válasza:
Minden cégnél nyilvános, ingyenesen lekérhető a tagok és ügyvezető adata. Ha megtudod a cégek nevét, simán le lehet buktatni és beégetni hogy hülyeségeket beszél. De akár valaki strómanja is lehet úgy, hogy csak bábként be van téve, de nem intéz semmit, egyedül a felelősséget vállalja jó pénzért.
3/4 anonim válasza:
Amúgy kb semmit sem jelent ha valakinek vállalkozása van.
Nem jelenti azt, hogy gazdag, okos vagy értelmes :D
Én 21 éves egyetemista vagyok és 2 cég rész tulajdonosa vagyok (egyik nonprofit) és egy alapítvány elnöke.
Nagyon senkinek sem mondom, csak 1 ismerősöm tud az egyik cégről, mert senki sem hinné el, csak kb 1 órás magyarázkodás után... és akkor is kicsit úgy jönne le mintha "menőzni" akarnék.
4/4 anonim válasza:
Valószínüleg bepaliztàk az ismerösödet. Két céget is létrehoztak a nevére ö valóban csak egy bàb. A csalók úgy keverik a kàrtyàkat hogy nekik sok pénz legyen ebböl illegàlisan, aztàn majd az ismerösöd mehet helyettük a börtönbe. Sok buta ember belemegy ilyesmibe hogy a nevére hozzanak létre cégeket. Adnak neki egy kis pénzt cserébe és ennyi belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!