Miért gondolja sok ember ezt arról aki death metált hallgat?
Egészen kis koromtól nagyon szeretem a death metált és amikor megtudják ezt rólam, utána furcsán néznek rám,mintha ettől rögtön valami beteg,perverz ember lennék.
Nem értem miért határozná meg a személyiségemet az,hogy milyen zenéket hallgatok.
Én nem tudom mi az a death metál, feltételezem olyasmi kemény rockzene lehet, ahol a férfiénekes vartyog, hörög...
Te lány vagy? Mert erre célzott az 1. válaszoló. Lányként tényleg még furcsább az ilyesmi. Egy női énekessel tudnak azonosulni a lányok, míg egy férfiénekessel a fiúk.
Azért néznek rád furcsán, mert ők nem ehhez szoktak, nem az ő zenei ízlésük, távol áll tőlük az undergroundi stílusú zenék!
A legtöbb ember inkább a mainstream az aktuálisan legelterjedtebb (pl. divat) irányzatot jelöli, vonalakat, zenei világot követi! Napi szinten ezt tolják a pofádba, főleg médiában!
Itt olvasható is róla: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
A hétköznapi embernek a metál=ordibálás
Tovább nem látnak
Ha valaki kedves személy,nem tudják kinézni belőle,hogy metált hallgat...És amúgy lányként se furcsa ahogy írják. Sok ilyet ismerek :)
Én is szeretem,de inkább a melodic fajtáját.
Látod? Eme illető se lát tovább :) Mily meglepő. És még büszke is rá :D
Pedig annyi alfajta van mint a nyű,csak lusták utánanézni és inkább az előítéleteikre hagyatkoznak
Még ha valakit zavar is a scream,az instrumentálok rendkívüliek és sok gyakorlást és tehetséget ígényelnek
Amiben nincs scream pl NU metal,vagy progresszív. Na meg thrash
Saját tapasztalataim alapján nem "perverz", aki death metált hallgat. De az átlagnál több közöttük a negyvenkilós, acélbakancsos, befelé forduló, egy szót kinyögni nem tudó, aszociális tag.
Ráadásul eléggé sznobok is, meg vannak róla győződve, hogy csakis a Véres Taknyot Sz.rok A Füledbe nevű banda Béleső c. albuma hordoz magában igazi zenei értékeket. Minden más konformista sz.r, amit csak az "agymosott tömegemberek" hallgatnak.
Nő vagyok.
Munkahelyen Strausst, Bachot, Dvorzakot, Chopint hallgatok. Hülyének néznek, sznob vagyok..
Néha elviszek egy-két kollégát haza ha lekesik a buszt.
A kocsiban kB ilyen arányban szólnak zenék: komolyzene vagy versenyművek (40%),metal szinte minden műfaja 60%.
És bírom amikor kijön a szemük, mint a csigának hogy "te ilyet is hallgatsz?!"
Nem tudják összekapcsolni. Mert aki "szép" zenét hallgat, "stréber". Aki "csúnya, hörgőst", az pedig "állat".
Az embereknek arról van a legbiztosabb véleményük, amihez a legkevesebbet értenek.
Nő vagyok. Zenében mindenevő, de a rock/metal áll a szívemhez legközelebb, viszont a mainstream zenét kerülöm, mert (főleg az utóbbi időben) nem sok művészit látok benne.
Világ életemben a férfi énekesekkel tudtam sokkal jobban azonosulni. (Nőket nem is igazán hallgatok, és nem azért, mert nincsenek.)
Most akkor én is beteg/perverz állat, hülye vagy degenerált vagyok? Vagy csak furcsa, amit jobb kerülni?
A saját tapasztalom az, hogy a legmelegebb szívű emberek, akiket ismertem, mind metalt hallgattak. A legértelmesebbek is. Inkább nézzenek engem is nyugodtan közéjük valónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!