Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mászkálnak egyes emberek...

Miért mászkálnak egyes emberek föl-alá amikor telefonálnak?

Figyelt kérdés
Sok ember ,köztük egy ismerősöm is amikor telefon van a fülén föl alá mászkál mint a mérgezett egér de nem értem hogy mi ennek az értelme?

2023. jan. 9. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért indulnak meg telefonálás közben, hogy a körülöttük lévő ismerősök ne hallják, miről beszélgetnek.
2023. jan. 9. 13:43
 12/18 anonim válasza:
100%
#11 van benne valami...
2023. jan. 9. 13:44
 13/18 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
72%

Én is a mozgós "fajta" vagyok. :D

Fogalmam sincs miért, akkor is ezt csinálom amikor egyedül vagyok. :D

Lehet köze van némileg ADHD, hiperaktivitáshoz stb. Nekem enyhe ádéhádém van, gyerekkorom óta tudom. :)

2023. jan. 9. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom. Nekünk open office-ban volt néhány ilyen illető. Volt egy vezető például, aki ha telefonált, végigjárkálta az egész termet, minden apró szegletbe befordulva, minden kis helyen átfurakodva. Iszonyú idegesítő volt.
2023. jan. 9. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Pótcselekvés.
2023. jan. 9. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Egyrészt, nem akarom, hogy a velem egy háztartásban élők hallják, miket beszélek.

Másrészt, anyámmal minimum két óra egy hívás... Te meg tudnál ülni ennyit egy helyben?

Mindig úgy időzítem a hívásaimat, hogy lemegyek közben sétálni.

2023. jan. 9. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodást, koncentrálást tudat alatt kísérő szokás.
2023. jan. 9. 20:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Így is úgybis lehet hallani, hogy miről beszélnek( nekem legalábbis jó fülem van). Na meg egy reptéren, ahol rengeteg ember van, úgy sem találsz olyan szegletet, ahol ne lenne senki. Iszonyú idegesítő, le tudnám csapni az ilyet, mint a taxiórát.
2023. jan. 10. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!