Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz azokról akik...

Mit gondolsz azokról akik nyilvános helyen kihangosított telefonnal telefonálnak, bunkó dolog-e?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 11:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
miért lenne bunkó?
2022. dec. 30. 11:14
 2/15 qkker1 ***** válasza:
56%
Az, nem kicsit.
2022. dec. 30. 11:15
 3/15 Thunderfairy ***** válasza:
4%
Felelőtlen. Bármikor kikaphatják a kezéből és sirhatnak hogy ellopták a telefonjukat.
2022. dec. 30. 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
kérdező remélem az is zavar ha valaki levegőt mer venni az utcán
2022. dec. 30. 11:34
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Én így szoktam beszélni ds csak azért mert alig hallom enélkül.

Én próbálok figyelni arra, hogy ne nyilvánosan telefonáljak, illetve a vonal túlsó felén levő embernek mindig mondom, hogy kihangosítom, mert nagy a háttérzaj.

Szerintem nem gond.

2022. dec. 30. 11:55
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

hangerő és hangerő között is van különbség, és nem mindegy, hogy hogyan teszi mindezt. ha például kulturáltan cseverészik élete szerelmével amíg rója az utcákat vagy diszkréten elmagyarázza, hogy mit hol nem talál a boltban, vagy biztosítja a főnökét, hogy amint hazaér visszahívja ezek és a hasonló módozatú érintkezések szerintem rendben vannak.

de aki ordítva kérdezget és válaszolgat és közben vonul, vagy mások nyakába harsog, főleg zárt térben az szerintem megszegi a társas együttélés íratlan szabályait. a népsűrűség miatt viszonylag kicsi helyen élünk, muszáj alkalmazkodnunk egymáshoz.

2022. dec. 30. 12:03
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Én is szoktam kihangosított telefonal telefonálni amikor sétálok és nincs körülöttem senki vagy várom a buszt és mondjuk ez ugyan úgy igaz. Szóval nem ezzel van a baj, hogy valaki kihangosítja, hanem azzal ha zavar másokat. Lehet ezt kulturáltan is megtenni amikor 20 méteres környezetedben senki sincs és akkor sem max hangerőn.
2022. dec. 30. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem, az utcazaj miatt én gyakran máshogy nem is hallanám. Ha beszélsz valakivel, aki melletted áll, azt is hallják mások, na és akkor mi van.
2022. dec. 30. 12:57
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
Headsetet nem ismeritek esetleg a telefonüvöltetés helyett?
2022. dec. 30. 13:03
 10/15 qkker1 ***** válasza:
12%

"Headsetet nem ismeritek esetleg a telefonüvöltetés helyett?"

21. században még nem találták fel.

2022. dec. 30. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!