Mit gondolsz azokról akik nyilvános helyen kihangosított telefonnal telefonálnak, bunkó dolog-e?
Én így szoktam beszélni ds csak azért mert alig hallom enélkül.
Én próbálok figyelni arra, hogy ne nyilvánosan telefonáljak, illetve a vonal túlsó felén levő embernek mindig mondom, hogy kihangosítom, mert nagy a háttérzaj.
Szerintem nem gond.
hangerő és hangerő között is van különbség, és nem mindegy, hogy hogyan teszi mindezt. ha például kulturáltan cseverészik élete szerelmével amíg rója az utcákat vagy diszkréten elmagyarázza, hogy mit hol nem talál a boltban, vagy biztosítja a főnökét, hogy amint hazaér visszahívja ezek és a hasonló módozatú érintkezések szerintem rendben vannak.
de aki ordítva kérdezget és válaszolgat és közben vonul, vagy mások nyakába harsog, főleg zárt térben az szerintem megszegi a társas együttélés íratlan szabályait. a népsűrűség miatt viszonylag kicsi helyen élünk, muszáj alkalmazkodnunk egymáshoz.
"Headsetet nem ismeritek esetleg a telefonüvöltetés helyett?"
21. században még nem találták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!