Mit gondoltok azokról, akik direkt azért telefonálnak mások előtt, hogy fontos embernek tűnjenek?
Bátyám pl amikor hazaér úgy csinál mint egy call center..
Vagy egyik haverom, amikor találkozunk akkor intézi a hívásait, megy a kifele mutogatás.
Hát... Elég gáz dolog..
Brrr🎶🎶brrr
Hú, bocsi ezt fel kell vennem, majd írok👋
"amikor találkozunk akkor intézi a hívásait, megy a kifele mutogatás"
Ekkor azt kéne csinálnod, hogy szó nélkül odamész a legközelebbi éppen a közeletekben megálló menetrendszerinti buszhoz/villamos/stb.-hez, felszállsz rá, őt meg otthagyod a büdös francba.
Nem mindegy ki csinálja, most az hogy a Józsi a haverjaival beszél a holnapi sörözésről senkit nem érdekel.
De vannak érdekes dolgok.
Egyik alvállalkozónk ott előttünk telefonált a bankkal. Kihangosította, leszarta kik vannak körülötte. Nagydarab kan kisebbségi. Konkrétan az volt a telefontéma, hogy ha befizet 200 ezer Forintot, akkor elengedik a több milliós hitel tartozásukat.
Mert a bank nem tud mit kezdeni azzal, hogy nem fizetik a hitelt, nyilván cigány telep közepén nem tudják értékesíteni sem.
Még vissza is kérdezett, hogy jól értem testvérem, ha befizetek 200 ezret, elengeditek a 2 milliós tartozásomat? Igen uram. Rendben akkor megyek és befizetem.
Csak néztünk, hogy ez mi a fene, bezzeg ha én fehér ember nem fizetném akkor azonnal repülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!