Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik direkt azért telefonálnak mások előtt, hogy fontos embernek tűnjenek?

Figyelt kérdés

Bátyám pl amikor hazaér úgy csinál mint egy call center..

Vagy egyik haverom, amikor találkozunk akkor intézi a hívásait, megy a kifele mutogatás.

2022. aug. 4. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, magából csinál bohócot.
2022. aug. 4. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek?
2022. aug. 4. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
fogyatékosak.
2022. aug. 4. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas.
2022. aug. 4. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Hát... Elég gáz dolog..

Brrr🎶🎶brrr

Hú, bocsi ezt fel kell vennem, majd írok👋

2022. aug. 4. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Leszarom.
2022. aug. 4. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

"amikor találkozunk akkor intézi a hívásait, megy a kifele mutogatás"

Ekkor azt kéne csinálnod, hogy szó nélkül odamész a legközelebbi éppen a közeletekben megálló menetrendszerinti buszhoz/villamos/stb.-hez, felszállsz rá, őt meg otthagyod a büdös francba.

2022. aug. 4. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy ki csinálja, most az hogy a Józsi a haverjaival beszél a holnapi sörözésről senkit nem érdekel.

De vannak érdekes dolgok.

Egyik alvállalkozónk ott előttünk telefonált a bankkal. Kihangosította, leszarta kik vannak körülötte. Nagydarab kan kisebbségi. Konkrétan az volt a telefontéma, hogy ha befizet 200 ezer Forintot, akkor elengedik a több milliós hitel tartozásukat.

Mert a bank nem tud mit kezdeni azzal, hogy nem fizetik a hitelt, nyilván cigány telep közepén nem tudják értékesíteni sem.

Még vissza is kérdezett, hogy jól értem testvérem, ha befizetek 200 ezret, elengeditek a 2 milliós tartozásomat? Igen uram. Rendben akkor megyek és befizetem.

Csak néztünk, hogy ez mi a fene, bezzeg ha én fehér ember nem fizetném akkor azonnal repülnék.

2022. aug. 4. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Legalább ki vannak hangosítva? Mert mindenki tudja, hogy úgy a menő.
2022. aug. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!