Magyarországon miért ilyen agresszívek az idős emberek?
Munkahelyemen egyedül az 50 pluszos kollégáim nem tudnak normálisan kommunikálni, szinte idegbeteg mindegyik. Tömegközlekedve, boltokban, utcán stb. megint csak leginkább ők azok, akik a legkötekedősebbek, a legprimkóbb módon szólnak a másikhoz.
Voltam hónapokig Németországokban, ott éppen hogy nagyon kedves, aranyos emberek az ottani nénik és bácsik.
Itt miért ilyenek?
Ahogy a 10-es írta, egyszerűen más rendszerben lettek felnevelve (félrenevelne).
Tisztelet a kivételnek, de az 50 felettiek többsége egy nagyra nőtt bunkó gyerek. Ha megnézel egy átlagos (alacsonyabb végzettségű) férfi csapatot, azt fogod tapasztalni, hogy bznak, káromkodnak, igénytelenül zabálnak, nem tekintik egyenrangú partnernek a fiatalabbakat. Prolik, ennyi.
Egyébként tényleg marha szórakoztató, hogy ezek nem túl tehetséges, vagy okos emberek mennyire nagyra vannak magukkal: 30asként szinte csak negatív tapasztalatom van 50 felettiekkel, legyen az munkahely vagy utca, közlekedés.
Épp ma volt, hogy biciklitúton alig akart arrébb mászni egy 50es dagadt férfi. Izmos sportos 30as vagyok, nem tudom, mit akar elérni. Lökjem fel, szóljak be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!