Miért olyan agresszívek a fideszes és az összefogás szavazói is?
Nagy a tet sok ember eleteben, lehet a tiedben nem, lehet csak nem latod hosszu tavom milyen hatasa van egyes kormanyintezkedesnek, de mindenki szeretne h az o erdekei erbenyesuljenek. Plusz fel vannak hergelve egymas ellen.
Sokaig en is apolitikus voltam, de aztan az eletemben jott egy tema ami utan elkezdtem tajekozodni es szembe jott velem, h milyen intezkedeseket hozott a fidesz. Azelott nem ertettem a haragot az ellenzekiekben, foleg h a fidesz elott milyen helyzetben volt az orszag, ahhoz kepes ez is fellendulesnek tunt, csak kozben a nem az arcunkba tolt intezkedesek olyan helyzetbe hoztak az orszagot, h konkretan itt demokraciarol nehez beszelni, 9 evre valasztanak fougyeszt, a frakciobol kiszavazast buntethetik, iranyitottak a kozbeszerzesek, a valasztasi rendszert folyamat a sajat elonyukre alakitjak, lehetove tettek a voksturizmust, a szavazo lap lefenykepezeset, privatizaltak allami vagyonokat, letelepedesi kotvenyekkel engednek be akar bunozoket is, egy 2000falu csapata vezeti az mb1et a miniszterelnok falujae, a gyerekkori baratja 600 milliardot szedett ossze nagyreszt kozbeszerzeseken a veje 30milliardot, ekozben egy kezdo tanar 145nettot keres, mikozben olyan tanarhiany van h sok iskolaban termeszettudomanyos tanar nincs is.
Ekozben azt is latom hogy miket hoznak le a fidesz mediumai es igy megertem a fideszeseket is akik MZPt sultbolondnak nezik, egyedul a kritikus gondolkozast hianyolom, nagyon tul toljak most a lejaratast, vhogy fel kene tunjon h osszevagottak pl a lejarato videok, es meg kene kerdojelezni h erre miert van szukseg. Ha valoban hulye MZP miert nem all ki vele Orban hiszen egy bolondot legkonnyebb lejaratni.
Sok fideszesnel azt latom h tudja h mit csinal a fidesz megse kepesek beismerni a hibajukat, es persze az se segit, h az ellenzeki szavazok meg az erveles helyett gyakran lehulyezik oket, igy mar csak azert is kialnak a maguk nezoponztja mellet.
A szamoru valosag h fideszes es ellenzeki szavazok is emberileg hasonloak, mindegyik oldalon vannak ostoba emberek es altalaban ok is a leghangosabbak.
Előre megmodta minden elemző, hogy ez lesz Magyarországon minden idők legádázabb, legmocskosabb kampánya.
És ez még csak a kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!