Csak én vagyok így itt h ennyi a szánalmas ember?
Figyelt kérdés
Néha feljövök gyakorira és reménykedek h találok valami értelmes kérdést vagy embert. Most lehet h picsának hangzok ezzel pedig nem vagyok beképzelt csak azt hiszem nem találom a társaságom. Néha azt érzem senki se hasonló hozzám és nem tudok senkivel se beszélgetni mert egyszerűen nem értem a többi embert. De az h én is ezen az oldalon lógok … félek én is ilyen magányos vagyok mint a többiek.2023. jan. 6. 17:38
12/16 anonim válasza:
Nem, szerintem ez egy marha jó hely trollkodni.
13/16 anonim válasza:
Én szeretek ide feljárni. Olyan jókat röhögök néhány kérdésen s válaszon, hogy sokszor ez bearanyozza a napom.
14/16 anonim válasza:
Figyelj csak, fel kellene végre neked is fognod, hogy a Gy.k. nem arra jött létre, hogy magányos emberek itt keressenek maguknak társat. Ez nem barátkozós/társkereső oldal. Tényleg nem tudjátok megérteni?
15/16 anonim válasza:
Itt is van hülye és értelmes ember is, én nem olyan személy vagyok aki annyira beszélgetésre használná az oldalt, mivel az anonimitás pont arra van hogy az emberek olyanok lehessenek mint amilyenek, nincs következménye, feltehetnek hülye kérdéseket, trollkodhatnak. Plusz ki tudja mutatni mennyire érzéketlenek tudunk lenni egymással. Néha sajnálom a kérdezőket. És ahogyan mondták, ne itt keress társaságot, attól hogy lehet valamit, nem azt jelenti hogy kéne is. Ha meg nem érted az embereket akkor olvass, olyan sok könyv van róla, nem olyan dolog amit nem lehet megtanulni.
16/16 robetko válasza:
13-as,14-es ti vagytok a császárok leborulok előttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!