Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van ennyi meggyötört és...

Miért van ennyi meggyötört és szánalmas ember?

Figyelt kérdés
Konkrétan minden második kérdés a szerelmi kötésekkel kapcsolatos. Az ilyen embereknek miért nincs büszkeségük egyszerűen csak tovább lépni és találni valakit aki szereti őket, meg illik hozzájuk, ahelyett hogy más életét is nyomorultá akarják tenni, mint a sajátjukat?
2021. dec. 16. 10:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Te vagy az, aki tegnap este ebben a témában nyivákolt az Ismerkedős topikban, és aki itt a gyakorin keresi az igazit, közel 30 évesen.

A kérdést én is feltenném neked: miért vagy ennyire meggyötört és szánalmas?

Miért másokon éled ki a frusztrációdat?

2021. dec. 16. 10:27
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az, de azt én is olvastam haha
2021. dec. 16. 10:29
 3/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom ezzel kin élem ki a fusztrációim, ez a véleményem a szerelmi kötésekről, és érdekel hogy hogy jut el valaki idáig hogy ezt lássa megoldásnak 🤷🏼‍♀️
2021. dec. 16. 10:33
 4/20 anonim ***** válasza:
30%

Fura, mivel pont ezt a témát boncolgattad a kérdésedben és vetítetted a saját sikertelenségedre.

De legyen, akkor nem te voltál. :))

2021. dec. 16. 10:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok sikertelen az élet egyik területen se, van párom is ráadásul a 20-as éveim felénél tartok és lány vagyok :D
2021. dec. 16. 10:36
 6/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem te lennél akkor nem próbálnád ennyire görcsösen bizonyítani az ellenkezőjét. Rém amatőr vagy, ne haragudj. :D
2021. dec. 16. 10:38
 7/20 A kérdező kommentje:
Ah nem érdekel mit gondolsz értelmes válaszokat várok, hogy miért jut el valaki idáig, mikor annyi jobb megoldás van mint pl. a szerelem bevonzás ami nem egy konkrét személyhez kötődik és nem is hoznak bajt vele más meg a saját fejükre
2021. dec. 16. 10:42
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

7-es szerintem egy önmaga felé irányult függőséget alakít ki a másik ember idealizált képe alapján, és ha ehhez társul egyéb probléma, mint pl. kapcsolatfüggőség, vagy mániákusság, akkor ezek az emberek gyakran irreális dolgokba próbálnak kapaszkodni, és itt jön képbe az a nyamvatt szerelmi mágia.

A szabad akarat joga vétózza ezt meg.

2021. dec. 16. 11:49
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Illetve szerintem bizonytalanság, érzelmi kiszolgáltatottság a másik ami ártatlanabb. Nem tudja mit akar, de annak a személynek a jelenléte biztonságot ad, aminek következtében határozottabbnak és érzelmileg kiegyensúlyozottnak érzi magát, és ezt kivetíti arra a személyre, pavlovi reflex, mert ő volt jelen vagy személyesen vagy képen mikor ő ezt érezte, és ebből adódóan ugye a "szerelem érzésének" következtében alakul ki ez a fajta függőség. Direkt van idézőjelbe, mert ez nem szerelem. Az igazi szerelem meghagyja a másik szabad akaratát, és szabad választását, döntését, és ugye a szeretet, szerelem nem bánt.
2021. dec. 16. 11:53
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát mert az emberi kapcsolatok nehezek. 8-9 jókat ír. Nem olyan egyszerű csak úgy találni valakit, akivel minden szuper és tökéletes. Nem biztos, hogy belefutsz pont olyanba, akivel ki tudsz alakítani egy jó kapcsolatot. Kell hozzá szerencse, megfelelő alany, körülmények, kölcsönösség... Szóval egy csomó olyan összetevő, ami nem rajtad múlik. Gondolom a szerelmi kötés részben azt a célt szolgálná, hogy magadhoz ragadd az irányítást. Én legalábbis ezt látom mögötte.
2021. dec. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!