Miért van ennyi meggyötört és szánalmas ember?
Sokaig nőgyűlölő voltam! Nekem is egy kalap ürülék volt az eddigi szerelmi életem, pedig már 30 leszek jövőre!
Mindig tönkretettek a nők, mert túl kedves vagyok... Legutóbb idén szeptemberben használt ki egy lány... Már korábban eldöntöttem, hogy még egyszer adok esélyt egy kapcsolatnak, amit most meg is tettem, de ez is csalódás volt... Elég volt!
Mára viszont megbékéltem a helyzettel, hogy egyedül fogom leélni az életem és kizárólag a két legimádottabb hobbimnak élek, amik boldoggá tesznek! Egyedül is boldog vagyok köszönöm szépen!😊
Egyszerűen vannak emberek, akiknek nincs szerencséjük a szerelemben (sem). Aztán jön egy nő/férfi, aki megszívatja, adja alá a lovat, majd lelép.
Ott marad az alanyunk összetört szívvel, és más kiutat nem talál. Így kerülnek mágia közelébe. Bánat, keserűség, kilátástalanság.
"A szabad akarat joga vétózza ezt meg."
Ez szép volt, tetszett 👏
Soha a bides életben nem csinálnék szerelmi kötést! Soha! Pont azert, mert aki hozzám illő, az úgysem hagy el. Ha pedig valaki elhagy, akkor csak tett egy szívességet és nem pazarolta az időmet. EnnyJa
(47/n, masodik házasságában boldog 9 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!