Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van ennyi meggyötört és...

Miért van ennyi meggyötört és szánalmas ember?

Figyelt kérdés
Konkrétan minden második kérdés a szerelmi kötésekkel kapcsolatos. Az ilyen embereknek miért nincs büszkeségük egyszerűen csak tovább lépni és találni valakit aki szereti őket, meg illik hozzájuk, ahelyett hogy más életét is nyomorultá akarják tenni, mint a sajátjukat?
2021. dec. 16. 10:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki normálisan válaszolt, jókat írtatok! ☺️
2021. dec. 16. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Sokaig nőgyűlölő voltam! Nekem is egy kalap ürülék volt az eddigi szerelmi életem, pedig már 30 leszek jövőre!

Mindig tönkretettek a nők, mert túl kedves vagyok... Legutóbb idén szeptemberben használt ki egy lány... Már korábban eldöntöttem, hogy még egyszer adok esélyt egy kapcsolatnak, amit most meg is tettem, de ez is csalódás volt... Elég volt!

Mára viszont megbékéltem a helyzettel, hogy egyedül fogom leélni az életem és kizárólag a két legimádottabb hobbimnak élek, amik boldoggá tesznek! Egyedül is boldog vagyok köszönöm szépen!😊

2021. dec. 16. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Ajh, már megint a tipikus "túl kedves" nőgyűlölő... Igen, biztos az a baj forrása, hogy túl kedves vagy, a nők meg mind gonoszok 🤡
2021. dec. 16. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
...kérdezed ezt az ezogagyi rovatban.
2021. dec. 16. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen vannak emberek, akiknek nincs szerencséjük a szerelemben (sem). Aztán jön egy nő/férfi, aki megszívatja, adja alá a lovat, majd lelép.

Ott marad az alanyunk összetört szívvel, és más kiutat nem talál. Így kerülnek mágia közelébe. Bánat, keserűség, kilátástalanság.

2021. dec. 17. 04:16
 16/20 anonim ***** válasza:

"A szabad akarat joga vétózza ezt meg."

Ez szép volt, tetszett 👏

2021. dec. 17. 07:08
 17/20 anonim válasza:
52%
Miért gondolod, hogy annak, aki a boldogságot keresi, nyomorúságos az élete? Ne ítélkezz mások fölött, még akkor sem, ha te egy húszas éveiben járó sikeres lány vagy.
2021. dec. 20. 18:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem azért gondolom hogy nyomorúságos az élete, mert a boldogságot keresi, hanem azért mert olyan módon hogy más akaratát akarja befolyásolni, és erőszakosan megváltoztatni a sorsot. Boldogságot nem szerelmi kötéssel kell keresni szerintem :) kifejezetten taszít a gondolat is hogy valakik ilyet tesznek/tennének más emberrel.
2021. dec. 20. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Soha a bides életben nem csinálnék szerelmi kötést! Soha! Pont azert, mert aki hozzám illő, az úgysem hagy el. Ha pedig valaki elhagy, akkor csak tett egy szívességet és nem pazarolta az időmet. EnnyJa

(47/n, masodik házasságában boldog 9 éve)

2021. dec. 23. 16:57
 20/20 A kérdező kommentje:
További sok boldogságot kívánok neked kedves 19-es ☺️
2021. dec. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!