Csak én vagyok így itt h ennyi a szánalmas ember?
Figyelt kérdés
Néha feljövök gyakorira és reménykedek h találok valami értelmes kérdést vagy embert. Most lehet h picsának hangzok ezzel pedig nem vagyok beképzelt csak azt hiszem nem találom a társaságom. Néha azt érzem senki se hasonló hozzám és nem tudok senkivel se beszélgetni mert egyszerűen nem értem a többi embert. De az h én is ezen az oldalon lógok … félek én is ilyen magányos vagyok mint a többiek.2023. jan. 6. 17:38
2/16 anonim válasza:
Kétszer elolvastam, de istenbizony nem értem, hogy mi a kérdés!?
3/16 anonim válasza:
Érdekes, én igyekeztem mindenkivel normálisan beszélgetni, érdeklődni, türelmes voltam, de 99%-ban nem kaptam cserébe semmit. Nem egy esetben én erőlködtem azon, hogy újabbnál újabb témák felhozásával fenntartsam a beszélgetést, de rendszeresen azt tapasztaltam, hogy hiába írtam hosszasabban, csak tőmondatokat kaptam válaszként, és az illetők még visszakérdezni is képtelenek voltak. Persze ez csak a "jobbik" eset volt, mert számtalanszor még csak nem is reagáltak az üzenetemre. Mindenki csak vinnyog, hogy magányos, mindenki annyira, de annyira akar beszélgetni, de mikor ott a lehetőség, akkor meg semmi.
4/16 anonim válasza:
Inkább sznob vagy. Sok a hülye itt az tuti, de sok a hülye mindenhol. Van olyan hely ahol téged néznének ki
5/16 anonim válasza:
ha privátra se válaszolsz úgy nehéz
6/16 anonim válasza:
Nekem is hasonlók a tapasztalataim. Ha találok is néha 1-2 normális embert, pár üzenetváltás után eltűnnek. Beszélgess velem! 😄
7/16 anonim válasza:
Én néha szánalmasnak érzem magam, de csak azért vagyok itt, hogy néha hátha segítek másoknak.
8/16 anonim válasza:
Szánalmas magányos lányok írjatok!
9/16 anonim válasza:
Figyelj ha meg szeretned találni a tarsaságot ahova beillesz, vagy hozzad hasonlókat keresel szerinteme itt tedd..én mindíg elszörnyedek az embereken mikor ide feljövök, meg is állandóan itt vagyok, biztos élvezem ha felidegesítem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!