Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vagyok így itt h...

Csak én vagyok így itt h ennyi a szánalmas ember?

Figyelt kérdés
Néha feljövök gyakorira és reménykedek h találok valami értelmes kérdést vagy embert. Most lehet h picsának hangzok ezzel pedig nem vagyok beképzelt csak azt hiszem nem találom a társaságom. Néha azt érzem senki se hasonló hozzám és nem tudok senkivel se beszélgetni mert egyszerűen nem értem a többi embert. De az h én is ezen az oldalon lógok … félek én is ilyen magányos vagyok mint a többiek.
2023. jan. 6. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. jan. 6. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer elolvastam, de istenbizony nem értem, hogy mi a kérdés!?
2023. jan. 6. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, én igyekeztem mindenkivel normálisan beszélgetni, érdeklődni, türelmes voltam, de 99%-ban nem kaptam cserébe semmit. Nem egy esetben én erőlködtem azon, hogy újabbnál újabb témák felhozásával fenntartsam a beszélgetést, de rendszeresen azt tapasztaltam, hogy hiába írtam hosszasabban, csak tőmondatokat kaptam válaszként, és az illetők még visszakérdezni is képtelenek voltak. Persze ez csak a "jobbik" eset volt, mert számtalanszor még csak nem is reagáltak az üzenetemre. Mindenki csak vinnyog, hogy magányos, mindenki annyira, de annyira akar beszélgetni, de mikor ott a lehetőség, akkor meg semmi.
2023. jan. 6. 17:51
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Inkább sznob vagy. Sok a hülye itt az tuti, de sok a hülye mindenhol. Van olyan hely ahol téged néznének ki
2023. jan. 6. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
ha privátra se válaszolsz úgy nehéz
2023. jan. 6. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlók a tapasztalataim. Ha találok is néha 1-2 normális embert, pár üzenetváltás után eltűnnek. Beszélgess velem! 😄
2023. jan. 6. 18:06
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Én néha szánalmasnak érzem magam, de csak azért vagyok itt, hogy néha hátha segítek másoknak.
2023. jan. 6. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Szánalmas magányos lányok írjatok!
2023. jan. 6. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Figyelj ha meg szeretned találni a tarsaságot ahova beillesz, vagy hozzad hasonlókat keresel szerinteme itt tedd..én mindíg elszörnyedek az embereken mikor ide feljövök, meg is állandóan itt vagyok, biztos élvezem ha felidegesítem magam
2023. jan. 6. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
#9 ne itt tedd*
2023. jan. 6. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!