A zsidók nem kirekesztőek?
Dehogynem, olvass csak bele a Bibliába. Ezt a kirekesztősdit a Közel-Keletről hurcolták be Európába a kereszténységgel. Persze, a görögök is lebarbározták az idegeneket, de azért annyira nem vetették meg őket. Szóval "aki másnak vermet ás, maga esik bele", a zsidók a júdaizmus leányvallásain, a kereszténységen és iszlámon keresztül megtanították a világot a kirekesztősdire, aztán megszívták.
Azért persze erre hivatkozva egyáltalán nem krrekt bárkit bántani, hátrányosan megkülönböztetni a származása miatt.
Keresztényként írom, hogy a bigott vallásos, fanatikus keresztényeknél nem sok rosszindulatúbb, gonoszabb embert ismerek
Üdv,
Egy 8 hónapos korában megkeresztelt, hívő, de a vallással NEM kérkedő személy
Nyilván a külvilág felé azt kommunikálják, hogy nem, sőt, befogadók. csak éppen ez nem igaz.
Kezdetnek ez a cikk is megteszi. valójában még a saját fekete, etióp zsidó testvéreikkel sem megy zökkenőmentesen az integrálódás, akkor képzeld el egy nem zsidóval, egy goj-al hogy menne.
szép, nem szép, tetszik, nem tetszik, a zsidók a világ legkirekesztőbb népe. 1000 és 1 példát lehetne még hozni.
És a legszebb, hogy ez, amit írtam, már antiszemitizmus:)
holott sz@rok én az egészre, csak nem szeretem, ha nincs a gyerek nevén nevezve.
Én azokat nem szeretem, akik egyfolytában üldözték a kisebbségeket, más népeket.
Lemészárolták őket, nem szabad ilyeneket hatalomra engedni, mert ez lesz.
Ezért kell kőbe vésni, hogy az állam szekuláris, a magánélet pedig szent.
Netanjahu a korlátozott ismereteim szerint egy jó politikus, de nagyon lavíroznak a nagy nacionalizmus peremén. A magyar és az amcsi zsidók közt nagyon sok a liberális, de már alapból zsidóknak lenni igényel egy jó adag öniróniát. Nézd meg, hogy miket mondanak a zsidó származású humoristák.
Vegyes, de alapvetően nem kirekesztőek. Persze biztos van olyan is.
Ha valaki normálisan viszonyul a zsidókhoz, akkor nem lesznek ők sem kirekesztőek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!