Miért vagyunk ennyire döntésképtelenek?
Mióta különköltöztünk apánktól Pestről 4 éve, azóta 3-4 havonta látogat minket itt vidéken és általában mindig az a vége, hogy mozizunk. Viszont már egy ideje nagyon nehezen tudunk összehozni találkozót, mert sosem tudjuk eldönteni, hogy mit is akarunk. Többször mondtuk le végül a találkozót az évek során és utána megint egy 3 hónapos szünet követte a dolgot. A mostanit is úgy tűnik, hogy le kell mondani, mert döntésképtelenek vagyunk. Húgom, aki velem lakik már holtig unja a mozizást és nem akar mozizni, viszont itt bivalybsznád után hárommal nincs más program soha. Így apámnak és nekem is lejjebb ment a morál a mozizásra. 3-kor lennének az első filmek, de ezek mind animációs gyerekmesék, úgyhogy húgom nélkül feleslegesen mennénk erre apámmal, nem nagyon élveznénk. 5-kor lenne a híres avatár, de húgom nem akar mert hogy az 16+ és Ő még csak 13 és biztos nem neki való, apám meg nem tud 3 és fél órát végigülni egy helyben és én is legalább kétszer kimennék közben mosdóba ahogy ismerem magam. 9-kor lenne egy pár érdekes vígjáték, de sanszos, hogy nem érjük el az utolsó vonatot, mert lenne 10 perc a filmek végezte és a vonatindulás között és igaz, hogy 5 perc kocsival a vonatállomás, de nem merjük megkockáztatni hogy lecsúszunk a vonatról mert valami közbejön.
Miért vagyunk ennyire döntésképtelenek? Mi lehet ennek az oka?
Ti nem döntésképtelenek vagytok, hanem életképtelenek.
Miért kellett, ilyen deprimáló helyre költöznötök?
2: Hát... Cukrászda, étterem off, mert a süteményt 10 perc alatt felzabáljuk és utána ott állunk mint hímvessző a lakodalomban, hogy és most akkor mi van? Az étterem meg... Anya úgy is főz ha jön apa, "mert muszáj" és így felesleges lenne. Semmi más program nem jut eszünkbe. Túrázni 200 kilósan inkább hagyjuk- Társasjáték... Bealszik az ember a gondolattól.
Már 2 órája itt ülünk a telefonon, hogy Igen.. Nem... igen... nem.. nemtudom.. őőőő. igen.. nem.. nem.. igen.. Ebből szerintem fix lemondás lesz.
Fú, milyen jóindulatú válaszolók vannak itt :DD
Kérdező!
Nem a döntésképtelenség a probléma, hanem a kreativitás hiánya. Eleve nem túl jó program a mozizás, hiszen negyedévente egy délutánotok van együtt, erre azt is azzal töltitek, hogy nem szóltok egymáshoz, csak a mozgóképet nézitek. A mozizás egszerűen nem társasági program, mert a film adja az élményt, nem a társaság, és semmit nem tudsz meg attól, akivel elmész moziba.
Olan verzió nincs, hogy egyszerűen átjon és... beszélgettek?
Egyébként a társasjátékot én is ajnálanám. Bealszik az ember ag ondolattól? Hát nem valami 80as évekből ránkmaradt Libucit kell választani ahol csak dobsz a ockával és lépegetsz, hanem valami jobbat. Mivel én tartom magam a gondolathoz, hogy ha már ilyen ritkán találkoztok, beszélgetni kéne, javaslom az "Igen, és...?" c. társasjátékot.
De ha nagyon nem akartok beszélgetni az apátokkal akkor... egyrészt... minek van igény találkozóra.. másrészt meg lehet másféle játékokat is választani. Pl Tiltott Sziget.
De ha tényleg csak túlélni akarjátok ezt az időt, akkor rakjatok be valami filmet lapotpon és nézzétek azt, aki akarja nézi, aki nem nem, az idő eltelik aztán megy haza az öreg és annyi.
Ha én akarok találkozni valakivel akkor azért akarok az illetővel lenni, mert hiányzik. Beszélgetés? Komolyabb témákról ami túlmutat a hogy vagy és társain. Nézzetek régi képeket, sztorizzatok, kultúráltan vitázzatok.
Ha pedig konkrétan nem érdekel a másik és ilyenekre vagytok rászorulva mint mozi akkor minek találkoztok? Ha nincs közös téma időpazarlás az egész.
Kocsi, Pesten alvás nem opció?
5
És nincs szád? Nem tudsz beszélgetni senkivel még apáddal se semmiről, csak kivetítőt nézni meg 5 percig süteményt lapátolni?
200 kilósan pont hogy nem egy moziba kellene meresztened a valagadat, hanem elmenni sétálni.
6: A beszélgetés így is megtörténik köztünk heti egyszer telefonon. Nem történik se vele, se velünk semmi amiről lehet beszélgetni. Anyám pedig rühelli apámat, arra a 30 percre tűri meg csak a lakásban amíg megkajál. Ezért kéne valami olyan program, ami nem otthon történik.
7: Egy ideig kocsival jött le de szerinte túl drága az oda-vissza 200 km 3 havonta. Meg minek, ha a vasútállomás mellett lakunk és nekem is van kocsim itt. Pesten nála nem lehet aludni, 1 szobás lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!