Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan helyzetet hogyan kell...

Olyan helyzetet hogyan kell kezelni ha valaki döntésképtelen?

Figyelt kérdés
Ha van valaki, aki nem tud dönteni és választani emberek között, ti ebben hogyan segítenétek? Vagy hogyan kezelnétek?

2022. júl. 23. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberek között miért kell választani, egyáltalán milyen értelemben?
2022. júl. 23. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Pl. nekem volt döntésképtelen főnököm. Értelemszerűen nem mondhattam neki/helyette, hogy ez és ez legyen, ne amaz.

2022. júl. 23. 18:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Választás pl hogyha meg kellene védenünk a párunkat az anyánkkal szemben és oldalt kell választani.

De sok élet szituáció van ahol kell választanunk oldalakat.

2022. júl. 23. 18:14
 4/8 anonim válasza:
Mérlegelned kell sok mindent és átgondolni hogy melyik oldal mellett dönteni lenne kevésbé rossz döntés. Esetleg írd le mindkét döntéssel járó dolgok jó és rossz oldalát és remélhetőleg a végén egy jó döntést tudsz hozni!
2022. júl. 23. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Kétértelmunek kell olyankor lenni hogy mindkét félnek jo legyen. Es nem árt bölcsnek is lenni mint vmi buddha, azaz kivulrol nezni nem beleavatkozni

Engem pl apa anyja(nagymamám)rendszeresen sért kicsinál. Aztán apának panaszkodik rolam es apa es koztem akar viszályt szítani. Irto nagy kavarogép.

Apa ugye nem akar se a lánya se az anyja mellé állni.

Olyan bölcseleteket mond nekem hogy pl engedjem már el a fulem mellett, tudom hogy öreg. Mamának hasonlo közhelyeket mond.

2022. júl. 23. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as, ez a tipikus gumicsont!

Milliószor leírtuk már, hogy nem oldalt választunk, hanem véleményt alkotunk, és amellé állunk, akinek szerintünk igaza van. Ha mindegyiknek részigazságai vannak, akkor ezt mondjuk meg mindkét félnek.

2022. júl. 23. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a pöcsölést, szóval viszonylag hamar megunnám és eldönteném helyette a helyzetet. De járni ne kelljen vele...
2022. júl. 23. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, ilyen embereken nem lehet segíteni. Hiába döntöd el helyette, a következő helyzetben ugyanúgy agonizálni fog. Rosszabb esetben, hallgathatod, hogy miattad döntött rosszul
2022. júl. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!