Olyan helyzetet hogyan kell kezelni ha valaki döntésképtelen?
Attól függ.
Pl. nekem volt döntésképtelen főnököm. Értelemszerűen nem mondhattam neki/helyette, hogy ez és ez legyen, ne amaz.
Választás pl hogyha meg kellene védenünk a párunkat az anyánkkal szemben és oldalt kell választani.
De sok élet szituáció van ahol kell választanunk oldalakat.
Kétértelmunek kell olyankor lenni hogy mindkét félnek jo legyen. Es nem árt bölcsnek is lenni mint vmi buddha, azaz kivulrol nezni nem beleavatkozni
Engem pl apa anyja(nagymamám)rendszeresen sért kicsinál. Aztán apának panaszkodik rolam es apa es koztem akar viszályt szítani. Irto nagy kavarogép.
Apa ugye nem akar se a lánya se az anyja mellé állni.
Olyan bölcseleteket mond nekem hogy pl engedjem már el a fulem mellett, tudom hogy öreg. Mamának hasonlo közhelyeket mond.
3-as, ez a tipikus gumicsont!
Milliószor leírtuk már, hogy nem oldalt választunk, hanem véleményt alkotunk, és amellé állunk, akinek szerintünk igaza van. Ha mindegyiknek részigazságai vannak, akkor ezt mondjuk meg mindkét félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!