Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják annyira a furrykat?

Miért utálják annyira a furrykat?

Figyelt kérdés

(még mielőtt írnál valamit, ki szeretném jelenteni, hogy én nem vagyok furry)

Sok videóban láttam őket és mindegyik alatt a kommenteknél van valami utálatos vélemény.

Vannak feltételezéseim de nem vagyok bennük biztos ezért itt teszem fel a kérdésem.

2023. jan. 3. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Látom már nem sok mondanivalód van, pont olyan butának hangzol amilyen vagy :D

Én pár év múlva le lépek más országba, te meg itt fogod a kis jelentéktelen gyűlölködő életed leélni egy összeomló országban ,többi kis idióta gyűlölködővel.

2023. jan. 8. 00:38
 12/16 anonim ***** válasza:
31%

11

Röhögni lehet csak rajtad és vidd a "melegfrotnos" bucidat külföldre!

Köszönjük:)

Ezért a röfögésedért hajnalig voltál itt, van ám baj, de komoly:DDD

2023. jan. 8. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Ezek a furry-utálók általában 15-17 éves kispöcső latens meleg náci fiúcskák akik a saját szexualitásukat felvállalók és maguknál jóval sikeresebb bátrabb emberek elnyomásáról, bántalmazásáról fantáziálgatva verik a pondrót. Nem kell tőlük félni, csak most így játszák a nagymenőt, majd talán kinövik.
2023. febr. 23. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Álmodik a nyomor, mert aki nyomorult ""szivárványos", az is marad:)
2023. febr. 24. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Én "az voltam" régen, bár ez túlzás, mert nem hordtam fursuitot és fursonám se volt, csak kedveltem a társaságot és volt valami közös téma ami összekötött minket. A klikkesedés meg az ellentétes nézetek miatti egymás utálata zavart nagyon, pedig elvileg egy nagyon toleráns csapat lenne a furry, hát nem az. Amúgy meg jogosan kötik össze szexualitással is, mert bár minden erővel tagadják, meg csak 1% nem több szöveget nyomnak, de a valóságban vagy 20%-uk zoofil is egyben. Ez is szokott lenni az egyik vitám velük. Konkrétan olyanok köpködtek le, akik régebben még privátban elmondták, hogy gerjednek állatokra. Meg olyanok akik elvileg melegek voltak és hangosan kijelentették, hogy a biszexek csalók és csak a melegségüket akarják palástolni vele, fél évvel később meg lefeküdtek csajjal is. WAT? Meg a ki kivel kefélt félre és csalta meg esetek aztán meg tagadták. Sok ilyen sztori volt még, végül elhagytam a társaságot.
2023. ápr. 15. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval most itt gyakorin vezeted le a frusztrációd XD Igazi magyaros megoldás
2023. ápr. 19. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!