Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a félelmetesebb neked...

Melyik a félelmetesebb neked a halálban?

Figyelt kérdés
Ha például tudnád hogy perceken belül meg fogsz halni, te mitől félnél jobban? Attól hogy fájni fog vagy hogy mi jön utána?

2023. jan. 2. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem néztem, hanem tényleg beszéltem valakivel.
2023. jan. 3. 23:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Mondjak, az elet ellentete nem a halal. A halal a szuletes ellentete, az elet orok. Reszemrol ebben nem hiszek, az elet orok, csak eppen komposzt leszek, slussz. Nem tudom, felnek-e tole, ha bekovetkezne, es a kapujaban lennek. Az en legnagyobb felelmem az, hogy nem az anyanyelvemen beszelve halok meg egy kulfoldi otthonban, ahol nem dohanyozhatok az utolso napjaimban -amig jolesik. Na ez a para nekem, nem a meghalas.
2023. jan. 3. 23:38
 23/24 anonim ***** válasza:
58%
van élet a halál után! tessék, néhány példa: petőfi, kossuth, széchenyi mind meghaltak! mi pedig élünk!
2023. jan. 6. 17:51
 24/24 anonim ***** válasza:

9/23

A szívemből szóltál!Pontosan ezt gondolom én is!

2024. jan. 23. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!