Mi a véleményetek a furrykröl? A barátom szerint nagyon ilyesztőek , de én pl megolelgetnem őket, mondjuk azt aki a lenti képen van! Te mit tennél ? Szerinted is inkább félelmetesek?
Szerintem a furry nem ezt jelenti. :D Szerintem azokra az emberekre mondják elsősorban, akik odáig vannak az emberi tulajdonságokkal felruházott állati karakterekért.
Sőt, szerintem a jelentése mára már leszűkült annyira, hogy főleg azokra használják, akik ilyen lényekhez szexuálisan vonzódnak.
"A barátom szerint nagyon ilyesztőek"
Nos, akkor a barátodat vissza is küldheted a 8 általánosba, hogy megtanulhasson írni.
Szerintem undorítóak. Nem merném egy furry, brony közelében hagyni a kutyám, még a végén megdugnák.
Elmebetegek
"Sőt, szerintem a jelentése mára már leszűkült annyira, hogy főleg azokra használják, akik ilyen lényekhez szexuálisan vonzódnak."
Sosem jelentette ezt, csak aki hülye hitte azt...
"Nem merném egy furry, brony közelében hagyni a kutyám, még a végén megdugnák."
Ez pedig végképp baromság... te a zoofiloktól féltsd az állatodat, ami sajnos előfordul a furryk között, de 99%a a furryknak normális, nem azért furry, mert állatokra gerjed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!