Melyik a félelmetesebb neked a halálban?
Hát ha nincs semmi, az tök jó lehet mert ott aztán nem lesz SEMMI. Az lehet ám a nyugalom. Vagyis még az sem :)
Amúgy mielőtt megszülettünk is az volt szerintem. Tehát ha nincs semmi, akkor az az igazi természetünk. Eleve semmik voltunk, és most vagyunk valami, de aztán megint semmi se lesz. Elvileg. Kivéve ha mégis lesz valami :D
Az, hogy esetlegesen a buddhistáknak van igazuk, és tényleg van reinkarnáció. Szerintem ez a legparább lehetséges végkifejlet az összes közül. Megszületni újra és nem emlékezni semmire, minden szerettemet, minden szép emlékemet örökre elfelejteni szörnyű lenne.
Ha magát a természetes halált vesszük, akkor a halálom módjától félek. Nem akarok kínok között halkodolni isten tudja meddig, szerintem beleőrülnék.
En attól hogy mivan utána, meg hogy mi lesz hiába tartom magam jó embernek de csináltam már olyan dolgokat amiket megbántam és félnek hogy ennek lesz e következménye.
Amitől még meg nagyon, hogy soha többé nem fogom látni anyukámat, és az allataimat...
Szoval remélem ez meg jo jó jó messze van:)
Nehéz elhinni, hogy odaátról nézve minden rendben van. A zűrzavar is.
Ezt egy HKÉ-s mondta nekem.
19: láttam már többször azt a filmet pont a napokban jutott eszembe hogy mi is lehet a címe Mert újra megneznem, kosziiii
Napok óta ezen gondolkodtam😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!