Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a félelmetesebb neked...

Melyik a félelmetesebb neked a halálban?

Figyelt kérdés
Ha például tudnád hogy perceken belül meg fogsz halni, te mitől félnél jobban? Attól hogy fájni fog vagy hogy mi jön utána?

2023. jan. 2. 20:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%

Hát ha nincs semmi, az tök jó lehet mert ott aztán nem lesz SEMMI. Az lehet ám a nyugalom. Vagyis még az sem :)

Amúgy mielőtt megszülettünk is az volt szerintem. Tehát ha nincs semmi, akkor az az igazi természetünk. Eleve semmik voltunk, és most vagyunk valami, de aztán megint semmi se lesz. Elvileg. Kivéve ha mégis lesz valami :D

2023. jan. 2. 21:21
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy esetlegesen a buddhistáknak van igazuk, és tényleg van reinkarnáció. Szerintem ez a legparább lehetséges végkifejlet az összes közül. Megszületni újra és nem emlékezni semmire, minden szerettemet, minden szép emlékemet örökre elfelejteni szörnyű lenne.

Ha magát a természetes halált vesszük, akkor a halálom módjától félek. Nem akarok kínok között halkodolni isten tudja meddig, szerintem beleőrülnék.

2023. jan. 2. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Ez azért lenne igazán para # 12 mert most is van egy rakás rossz szokásunk, megoldatlan problémánk stb. Ezeket a jelen életemben se tudom megoldani. Így aki újraszületik az megint nekifuthat ugyan, de én nem nagyon látom ennek a végét... Tehát valaki (aki nem tudja ki) végigszenvedi az életeit a karma törvénye alapján. Aztán nem tudom végül hogy oldódik meg a helyzet. Hiszen most se tudom megoldani :)
2023. jan. 2. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessél klinikai halottakkal, de vannak könyvek is, ők majd megnyugtatnak. Én beszéltem eggyel, nem akart visszajönni.
2023. jan. 2. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy megszűnök létezni és soha többe semmit nem tudok csinálni és minden akit valaha tettem semmivé válik… pánikbetegként emiatt rohamokat is szoktam kapni
2023. jan. 2. 23:28
 16/24 anonim ***** válasza:
A létezés nem szűnik meg, csak ez a formája az életednek.
2023. jan. 2. 23:35
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
Egyik sem félelmetes számomra. Most sem élek, csak vegetálok, már beletörődtem, hogy sosem fogom tudni megvalósítani mindazt, amire vágyom, így nem érdekel, milyen gyorsan és mennyire fájdalmas módon halok meg. A túlvilágban és a reinkarnációban nem hiszek.
2023. jan. 3. 19:13
 18/24 anonim ***** válasza:

En attól hogy mivan utána, meg hogy mi lesz hiába tartom magam jó embernek de csináltam már olyan dolgokat amiket megbántam és félnek hogy ennek lesz e következménye.

Amitől még meg nagyon, hogy soha többé nem fogom látni anyukámat, és az allataimat...

Szoval remélem ez meg jo jó jó messze van:)

2023. jan. 3. 21:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz elhinni, hogy odaátról nézve minden rendben van. A zűrzavar is.

Ezt egy HKÉ-s mondta nekem.

2023. jan. 3. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:

19: láttam már többször azt a filmet pont a napokban jutott eszembe hogy mi is lehet a címe Mert újra megneznem, kosziiii

Napok óta ezen gondolkodtam😆

2023. jan. 3. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!