Miért így gondolkoznak egyes vidékiek a Pesten élőkről?
Én vidéken nőttem fel, évek óta Pesten lakom és azóta jobban feltűnik egy-két furcsaság.
Tegnap ültem az egyik buszon, az átellenes oldalon ült egy család, és az apukával többször összeakadt a tekintetünk. Nekem a szemem sarkából feltűnt, hogy többször hosszasan, elég bambán engem nézett, majd a többedik alkalom után már megkérdeztem tőle kb. olyat, hogy "Mi az?". Erre hallottam ahogy a feleségének azt mondta, hogy "Ez a nő bolond." Én sértőnek találtam hogy valószínűleg velem kapcsolatban beszél így, ráadásul rólam ilyet egyáltalán nem szoktak mondani, és úgy gondoltam hogy amúgy is ő viselkedett bizarrul... aztán mivel egy helyen szálltam le velük az egyik pályaudvar megállójánál, gondoltam rákérdezek hogy mi volt velem a problémája, de csak udvariasan megkérdeztem hogy mi miatt viselkedett lekezelően és hogy rólam beszélt-e, szerintem inkább jobb tisztázni ha félreértés történt.
Ez az ember(?) pedig képes volt a saját gyerekei előtt erre rendkívül bunkón reagálni, ilyeneket mondott nekem tegező hangnemben hogy "Há' mit akarsz te itt?" meg ilyeneket hogy "Drogos vagy?" :D Köpni-nyelni sem tudtam erre, az én szolíd kinézetem alapján egyáltalán hogy jut eszébe ilyen? Visszafogott megjelenésű nő vagyok, valaki még azt sem nézi ki belőlem hogy szilveszterkor pezsgővel koccintok, nemhogy drog... :D Illetve a másik aranyköpése, hogy neki ott vannak a gyerekei, és maradjak tőlük távol...már elnézést, de hogy lehet valaki ennyire hülye? Miért rossz az, aki nem vidéken él mint ő? Szerinte itt mindenki drogozik és közveszélyes? Ráadásul amúgy a munkám során is pont gyermekekkel foglalkozom, és épp azt szoktam sajnálni amikor valakinek ilyen szülei vannak, szívem szerint fel is hívnám ilyenkor a gyámügyet. Még ő nem tud viselkedni a bkv-n, és utána is neki áll feljebb amikor udvariasan kérdeznek tőle valamit?
Tapasztaltatok már hasonlót? Ti hogy kezeltétek volna?
bugris vidéki analfabéta parasztok
rohadt tolvaj népség
orbanista söpredék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!